Life

Ce a pățit Florin Călinescu, atunci când s-a întâlnit cu mama lui Fuego: „M-am panicat!”

05.05.2021 | 15:23
Ce a patit Florin Calinescu atunci cand sa intalnit cu mama lui Fuego Mam panicat
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a dezvăluit ce a pățit atunci când s-a întâlnit cu mama lui Fuego. Marele actor a povestit totul în cadrul ultimei ediții „Românii au talent”, iar colegii s-au obișnuit deja cu glumele lui inconfundabile. 

De data aceasta, Fuego a fost următoarea „țintă” a juratului, după ce i-a luat la rost pe Irina Rimes și pe Whats Up. Ca de fiecare dată, actorul a adus zâmbete pe chipurile telespectatorilor, având un simț al umorului destul de dezvoltat.

ADVERTISEMENT

Andra și Florin Călinescu au discutat despre îndrăgitul artist, iar actorul s-a întrebat de ce este atât de apreciat Fuegp de publicul mai în vârstă. În discuția lor a intervenit și Andi Moisescu.

Ce a pățit Florin Călinescu, atunci când s-a întâlnit cu mama lui Fuego: „M-am panicat!”

„Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Andi Moisescu a intervenit și el în discuția colegilor săi de la masa juraților și a spus despre Fuego că „El e mai sensibil aşa”. 

ADVERTISEMENT

În continuare, Florin Călinescu a declarat că niciodată nu și-ar lua bilet la un concert de-al lui Paul Surugiu, dar nici la Tudor Gheorghe sau Grigore Lese. Actorul le-a dezvăluit celorlalți jurați o întâmplare amuzantă de care a avut parte la un moment dat. Mai exact, acesta a întâlnit-o pe mama lui Fuego, căreia i-a spus, mai în glumă, că este un mare fan al fiului său.

„Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele:

‘Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!’ M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a fost dezvăluirea lui Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT