Life

Ce a păţit Gabriela Cristea din cauza fetiţelor: “Am înjurat de toţi sfinţii şi m-am ridicat din pat târâş”

Gabriela Cristea a povestit ce a pățit din cauza fetițelor ei, Bella Victoria Margot (4 ani) și Thea Iris Selena (2 ani). Vedeta de la Antena Stars a avut o noapte grea.
07.12.2021 | 20:24
Ce a patit Gabriela Cristea din cauza fetitelor Am injurat de toti sfintii si mam ridicat din pat taras
Ce a păţit Gabriela Cristea din cauza fetiţelor. Prezentatoarea a avut o noapte grea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea le-a povestit urmăritorilor de pe rețelele sociale ce a pățit din cauza fetițelor ei. Prezentatoarea de la Antena Stars nu a avut deloc o noapte liniștită și nici dimineața nu a fost prea bună.

Vedeta de televiziune este o mămică dedicată și își petrece timpul cu fiicele ei atunci când nu se află pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda își iubește fetele, însă micuțele i-au dat dureri de cap în toiul nopții. Bruneta a povestit totul pe contul ei de socializare.

Ce a pățit Gabriela Cristea din cauza fetițelor ei

Gabriela Cristea le-a povestit urmăritorilor ce a pățit noaptea trecută din cauza fiicelor ei și ale lui Tavi Clonda. Vedeta s-a trezit de două ori pentru micuțele ei și abia s-a putut da jos din pat dimineața.

ADVERTISEMENT

Fiica ei cea mare, Victoria, nu a fost în cea mai bună dispoziție a ei întreaga dimineață. Atunci când a primit o fotografie cu clasa de la educatoarea micuței, Gabriela Cristea a observat-o răzând cu gura până la urechi pe fetița ei.

După ce și-a lăsat fetele la grădiniță, prezentatoarea TV s-a întors acasă, în pat, deși avea multe de făcut.

ADVERTISEMENT

„Neața! Cum e ziua voastră? A mea e nașpa…m-am trezit azi noapte de două ori pentru fete și am dormit în trei paturi diferite. Când a sunat telefonul la 07:30 am înjurat de toți sfinții și m-am ridicat din pat târaș.

Mi-am tras pe mine primele haine găsite și m-am apucat sa îmbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost mârâită cât pentru toate zilele în care e minunată și a plâns de când am intrat la ea în cameră și până a intrat pe ușa grădiniței.

ADVERTISEMENT

Apropo, a trimis educatoarea acum niște poze cu clasa și ea râde cu gura până la urechi…să se știeeeee!!!

Când am ieșit să deschid poarta am descoperit vremea mirobolantă cu ceața și umezeala de faci astm și dacă nu ai…și dacă mai vreți, continui.

Am treabă ca la balamuc, dar m-am întors acasă, mi-am pus din nou pijamaua și m-am băgat în pat. Mai fac treaba și mai târziu! La voi cum e???”, a transmis Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Zilele trecute, Gabriela Cristea le-a arătat fanilor cum este ajutată de fiicele ei în gospodărie. Vedeta TV și Tavi Clonda le răsfață adesea pe cele mici, dar le învață să fie și responsabile și să respecte anumite reguli.

ADVERTISEMENT