Life

Ce a pățit Gheorghe Gheorghiu după ce și-a alimentat mașina la o benzinărie. Mesaj incredibil: “Am fost jefuit”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Gheorghe Gheorghiu a făcut o postare neașteptată legat de prețul combustibilului la pompă, artistul simțindu-se jefuit după ce a făcut plinul mașinii sale.
29.06.2022 | 18:42
Ce a patit Gheorghe Gheorghiu dupa ce sia alimentat masina la o benzinarie Mesaj incredibil Am fost jefuit Ce sa intamplat de fapt
Gheorghe Gheorghiu, postare neașteptată în online. Artistul s-a simțit jefuit după ce a făcut plinul mașinii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit ce a pățit după ce și-a alimentat mașina la o benzinărie. Mesajul incredibil i-a făcut pe unii oameni să creadă că a fost jefuit în realitate, asta pentru că a pomenit că a chemat oamenii legii la fața locului.

Gheorghe Gheorghiu, postare neașteptată în online. Artistul s-a simțit jefuit după ce a făcut plinul mașinii

Gheorghe Gheorghiu a revenit recent în România, după ce ani la rând a locuit în Statele Unite ale Americii. Cântărețul s-a plâns de facturile uriașe pe care le primește la energie electrică, iar acum a făcut o altă postare surpriză.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial a dat de înțeles că a fost jefuit în timp ce se afla la benzinărie, în cele din urmă a precizat că s-a simțit furat după ce a făcut plinul mașinii sale. Mesajul vine în contextul în care prețurile de la pompă au crescut.

„În primul rând, vă multumesc tuturor pentru îngrijorare! Sunt bine, doar puțin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuit în această dimineață la benzinărie.

ADVERTISEMENT

M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețit și sincer cred că am fost în stare de șoc. Banii mei dispăruseră. Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era extrem de mare…

Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus : «Da, a fost pompa cu Nr.4»”, a scris artistul pe pagina pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu, revoltat legat de prețurile de la pompă

Gluma a fost imediat gustată de internauți, care i-au lăsat lui Gheorghe Gheorghiu numeroase mesaje. Oamenii au fost de aceeași părere cu celebrul cântăreț legat de prețul de la motorină și benzină care au crescut destul de mult.

„La fel s-a plâns și Mihai Trestariu tot în benzinărie”, „O împrumut”, „Aoleu, bună gluma… până să ajung că citesc finalul am luat-o de glumă. Cu toate că v-am văzut mai devreme foarte liniștit”. 

ADVERTISEMENT

„Ești tare”, „Vaaaai! Chiar am crezuuuut…” sau „Asta simt și eu de fiecare dată când pun benzină”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe social media.

ADVERTISEMENT