Life

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Cântărețul abia acum a spus: „Când am ieșit din cimitir…”

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Artistul a povestit abia acum prin ce a trecut la cimitir.
22.11.2022 | 17:43
Ce a patit Gheorghe Turda la inmormantarea lui Alexandru Arsinel Cantaretul abia acum a spus Cand am iesit din cimitir
Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a povestit ce i s-a întâmplat la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Artistul de muzică populară a avut parte de un eveniment neplăcut.

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Abia acum a povestit Gheorghe Turda ce a pățit la înmormântarea lui Alexandru Arșinel.

Artistul care a fost prezent la conducerea pe ultimul drum al marelui actor român a spus că i s-a întâmplat ceva ciudat chiar la ieșirea din cimitir.

ADVERTISEMENT

Acolo, Gheorghe Turda s-a împiedicat de o balustradă și a căzut pe spate, astfel că s-a lovit la coaste.

Artistul de muzică populară a fost nevoit să meargă la spital după acest incident și acolo medicii i-au spus că i s-a fisurat o coastă în timpul căzăturii, chiar după ce a avut loc slujba de înmormântare a lui Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă pentru artist este că acea coastă va rămâne fisurată pentru tot restul vieții sale, pentru că ele nu mai pot fi reparate.

„Am fost la înmormântarea lui Arșinel și, când am ieșit din cimitir, m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă.

ADVERTISEMENT

Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repară. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc”, a povestit el pentru Click!.

Gheorghe Turda este foarte activ la cei 74 de ani ai săi

Gheorghe Turda nu renunță la cântările sale în ciuda vârstei și a problemelor de sănătate, mai ales după ce și-a fisurat o coastă la cimitir.

ADVERTISEMENT

Tot acolo a mai avut loc și o întâlnire importantă, cu Nicoleta Voicu, fosta lui parteneră de viață, de care s-a despărțit cu scandal.

Gheorghe Turda a spus că este foarte ocupat în perioada următoare și are deja multe destinații unde trebuie să ajungă, mai întâi la Roma, apoi la Sibiu pe 1 decembrie, și de Crăciun va avea un concert în Madrid.

”Dar chiar și așa mă deplasez la concerte. Plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid.

Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu… în 1975, nu cad acum”, a povestit Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT