Life

Ce a pățit Irina Fodor la filmările de la America Express: ”Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

Irina Fodor a avut parte de o nouă peripeție în show-ul America Express. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit ce i s-a întâmplat și cum a reacționat.
11.07.2022 | 18:13
Ce a patit Irina Fodor la filmarile de la America Express Au vrut sa ne dea si noua o misiune
Irina Fodor, o nouă peripeție la America Express. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit în social media ce a pățit la filmările emisiunii pe care o moderează perioada aceasta. Frumoasa șatenă a avut de dus la bun sfârșit o misiune importantă, la care nu se aștepta nicio secundă și care i-a luat ceva timp.

Irina Fodor, o nouă peripeție la America Express. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei

Irina Fodor a vrut să-și curețe hainele pe care le-a purtat la filmările de la America Express, iar pentru asta le-a dus la curățătorie, lucru pe care l-au făcut și ceilalți colegi din echipa de la Antena 1. Rezultatul nu a fost deloc cel așteptat.

ADVERTISEMENT

Obiectele vestimentare au fost scoase din saci și spălate la grămadă de angajații hotelului în care au fost cazați ceea ce le-a dat o misiune grea. Prezentatoarea s-a amuzat pe seama acestei peripeții, care nu a fost deloc una ușoară.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.

ADVERTISEMENT

Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris prezentatoarea de la America Express pe InstaStory, alături de o imagine cu hainele împrăștiate pe o masă.

Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la America Express

Irina Fodor a avut parte de mai multe întâmplări și peripeții de când a plecat la filmările show-ului de la Antena 1. Vedeta le-a povestit fanilor ce a pățit chiar și atunci când a comandat un scaun, care s-a dovedit foarte mic.

ADVERTISEMENT

Șatena nu a uitat nici de momentul în care a savurat un preparat culinar special din Mexic. Soția lui Răzvan Fodor nu a ezitat să încerce un fel de mâncare în care greierii crocanți au fost ingredientul principal.

Din fericire, filmările au dus-o în locuri frumoase, care i-au tăiat răsuflarea și de unde se va întoarce cu amintiri frumoase. Irina Fodor nu va uita prea curând faptul că a întâlnit un arbore de cauciuc în Mompox, Columbia.

ADVERTISEMENT