Life

Ce a pățit Irina Fodor la filmările pentru America Express: ” Era momentul să mi se întâmple și mie”

Irina Fodor se află în Mexic, unde pregătește actualul sezon de la America Express, însă se confruntă cu tot felul de probleme și situații neprevăzute.
11.06.2022 | 15:42
Ce a patit Irina Fodor la filmarile pentru America Express  Era momentul sa mi se intample si mie
Irina Fodor, moment neașteptat în Mexic. Prezentatoarea de la America Express a povestit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a spus ce a pățit, fiind foarte activă în mediul virtual. Frumoasa brunetă le spune internauților care sunt peripețiile prin care trece la filmări, așa cum s-a întâmplat și sezonul anterior.

Irina Fodor, moment neașteptat în Mexic. Prezentatoarea de la America Express a povestit totul

Irina Fodor a avut parte de un moment neașteptat în Mexic. Și-a comandat un scaun, dar avea să afle că nu este tocmai ce trebuie. Vedeta s-a amuzat copios pe seama obiectului mult prea mic, acesta fiind cumpărat online.

ADVERTISEMENT

„Am făcut mare afacere în Mexic! Era momentul să mi se întâmple și mie una din fazele astea, când comanzi online și primești altceva decât te așteptai”, a spus moderatoarea de la America Express pe Instagram.

„Mi-am comandat un scăunel din Mexic. Când mai ajungem prin locuri unde nu avem unde stăm, să stau și eu. Și a venit. Acesta este scăunelul. 

ADVERTISEMENT

Ce credeți că nu pot să stau pe el?! Mamă, ce comod este! Atât, ce comanzi și ce primești”, a mai adăugat Irina Fodor într-o filmare din social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina Fodor, mesaje de la fani. Ce i-au spus internauții

Fanii frumoasei brunete au reacționat instant și i-au lăsat numeroase aprecieri și mesaje. Internauții i-au spus că obiectul respectiv este numai bun și perfect pentru a fi cărat ușor în timpul celor două luni de filmări.

ADVERTISEMENT

„E bun că poți să-l cari ușor prin Asia Express( îl bagi în buzunar)”, „Super! Intră în poșetă”, „Mai ales femeile înalte vor fi în asentimentul tău. La nevoie e bun și ăla”.

„Nu te lăsa tare pe el”, „Ești adorabilă” sau „Exact așa, peste tot aceeași manevră cu pozele obiectelor din online, dacă nu au dimensiunile detaliate, nu mai comand”, sunt o parte din mesajele venite de la fani.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul incident de care se lovește Irina Fodor la America Express. Sezonul anterior a povestit că s-a trezit cu camera de hotel inundată, dar și cu alte peripeții.

ADVERTISEMENT