Life

Ce a pățit Jador în timpul excursiei din Franța: ”Mi-am dat seama de ce Parisul ne discriminează”

Jador a fost în excursie la Paris, însă nu s-a gândit nici măcar pentru un singur moment ce va ajunge să trăiască acolo, iar asta o spune chiar el.
29.11.2022 | 00:20
Ce a patit Jador in timpul excursiei din Franta Miam dat seama de ce Parisul ne discrimineaza
Ce a pățit Jador în timp ce se afla într-o excursie la Paris. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a plecat în Franța, în interes profesional. Artistul a susținut un concert la Paris, iar mai apoi a decis să se bucure de timpul liber și să se plimbe prin oraș.

Ce a pățit Jador când se afla în fața Turnului Eiffel de la Paris

A fost impresionat de frumusețea Parisului, totul până în momentul în care a ajuns în fața Turnului Eiffel. Locația este una cu o poveste impresionantă și totodată iubită de milioane de români, însă Jador nu avea să știe ce se va întâmpla în momentul în care va ajunge acolo.

ADVERTISEMENT

În momentul în care se plimba pe lângă Turnul Eiffel, Jador a observat câțiva români, care brusc, au început să îl înjure fără ca măcar să îl cunoască personal.

După această experiență, artistul și-a dat seama că cel mai probabil acesta este și unul dintre motivele pentru care francezii ajung să îi discrimineze pe români.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a spus că a fost extrem de dezamăgit de ce a putut vedea acolo, iar acum înțelege și atitudinea anumitor persoane față de români.

“Acolo, la Turn erau niște români de-ai noștri care făceau Alba – Neagra și unu a început să mă înjure fără să îi zic nimic, m-a înjurat așa pus și simplu. Fără să mă cunoască personal și atunci mi-am dat seama de ce Parisul ne discriminează așa.

ADVERTISEMENT

Păi și eu să fi fost din Paris și să se comporte oamenii acolo la Turn, într-o zonă turistică atât de mare, cum se comportă românii acolo, nici mie nu mi-ar conveni”, a povestit Jador, pentru wowbiz.ro.

Jador nu a uitat de unde a plecat

Menționăm faptul că deși se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional, dar și financiar, drept dovadă cele mai recente achiziții făcute, Jador nu a uitat nici măcar pentru un moment de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

Artistul a recunoscut recent că încă se consideră un om simplu și că nu a visat nici măcar pentru o secundă că va ajunge unde este în prezent.

De asemenea, acesta se bucură de faptul că acum, își poate ajuta părinții și și profită din plin de această oportunitate.

“Noi suntem niște oameni simpli. Nu a visat nimeni că eu o să ajung așa și că o să-i pot ajuta. Nici eu nu am crezut.

Am crezut în visul ăsta mereu, dar niciodată nu am crezut că o să se materializeze”, mărturisea, recent, Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: