ADVERTISEMENT
News

Ce a pățit Liviu Dragnea în închisoare! Acuze fără precedent din partea iubitei Irina Tănase

Autor: Flaviu Popa | 10.09.2020 | 15:30
Ce a pățit Liviu Dragnea în închisoare! Acuze fără precedent din partea iubitei Irina Tănase
Irina Tănase alături de iubitul LIviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, susține că fostul lider PSD are dureri insuportabile, însă e lăsat să se chinuie.

ADVERTISEMENT

Administrația Națională a Penitenciarelor este acuzată de Irina Tănase că îl discriminează pe Liviu Dragnea, deși acesta are grave probleme de sănătate.

Femeia e dezamăgită că iubitul său se chinuie în penitenciar, în condițiile în care doctori buni îl așteaptă în afară pentru a fi tratat.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase acuză Administrația Națională a Penitenciarelor că-l discriminează pe Dragnea

În urma declaraţiie de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitate spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitale private care se află în relaţie constractuală cu o casă de asigurări de sănătate.

Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el… de 3 luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratamentul medical NEDISCRIMINATORIU? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?“, a scris Irina Tănase pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fostul lider social-democrat ar fi făcut mai multe cereri în ultimele luni prin care a cerut să fie lăsat să meargă la un medic specialist, care-i cunoaște situația, însă a fost refuzat.

Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?!

ADVERTISEMENT

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să că mai spun şi altele?”, a mai scris iubita lui Dragnea, conform bzi.ro.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, însă ar urma să fie eliberat după două treimi din pedeapsă, pentru bună purtare.

ADVERTISEMENT

Potrivit calculelor G4media.ro, Liviu Dragnea ar urma să iasă din penitenciar după 682 de zile, adică după mai puțin de 2 ani de detenție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!