Life

Ce a pățit Mihaela Baran la Spitalul Floreasca. Scriitoarea a trecut prin chinuri groaznice

Ce s-a întâmplat cu Mihaela Baran la Spitalul Floreasca. Scriitoarea a povestit neplăcerile cauzate de cadrele medicale.
21.11.2022 | 22:55
Ce a patit Mihaela Baran la Spitalul Floreasca Scriitoarea a trecut prin chinuri groaznice
Ce s-a întâmplat cu Mihaela Baran la Spitalul Floreasca. Scriitoarea a povestit toate neplăcerile. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit bloggerița care scrie pe site-ul ganduridincapumeu.ro, la Spitalul Floreasca. Vedeta a trecut prin chinuri groaznice după ce a ajuns la începutul lunii noiembrie, în urma unui accident prin care și-a rupt degetele.

Ce s-a întâmplat cu Mihaela Baran la Spitalul Floreasca. Scriitoarea a povestit toate neplăcerile

Mihaela Baran a povestit pe parcursul a mai multe episoade neplăcerile prin care a trecut la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Problemele scriitoarei au ajuns să fie unele pe bandă rulantă, la fel și durerea care nu îi dă pace.

ADVERTISEMENT

Blondina a relatat pe pagina de Facebook cum a fost tratată de fiecare dată când a ajuns la unitatea medicală atât pentru operație, cât și pentru îngrijirile ulterioare. Vedeta a subliniat că personalul medical i-a cauzat o suferință uriașă.

Din păcate, un medic rezident i-a pus la loc o tijă metalică ieșită din deget, fără să folosească anestezie. Acest lucru a afectat-o pe Mihaela Baran, care subliniază că unii doctori, cel mai probabil, au citit primele sale impresii de după operație.

ADVERTISEMENT

Mihaela Baran, detalii despre neplăcerile din Spitalul Floreasca

„Medicii care ar trebui să aibă grijă de mine, nu mă agreează și nu mă-nghit nici cu o basculantă de lămâi pentru că am îndrăznit să scriu despre problemele din spital. Nu minciuni, doar adevărul care ne face măciucă părul.

Să ne întoarcem puțin la rezidentul care m-a văzut o dată la două zile. La început a fost ok. Venea, își făcea treaba, nu era dulce, dar nu era nici acru. La ultima mea vizită acolo, cea în care mi-a înfipt tija în deget, pe viu, n-a mai fost ok.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce s-a întâmplat, ori a aflat mai târziu, de la restul medicilor, că am scris despre ei și-am postat pe feisbuc, ori, pur și simplu se săturase de fața mea, c-a luat de cum am intrat și i-am spus că s-a rupt tija”, a scris Mihaela Baran pe Facebook.

În continuare, scriitoarea a mai precizat că respectivul medic a încercat să o acuze de lucruri pe care nu le-a făcut și să pună în seama sa faptul că atela nu mai era la locul ei. Mai mult decât atât, doctorul nu a crezut-o când i-a spus că nu ia alte calmante în afara celor prescrise.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, a mai povestit că toate cadrele medicale din Spitalul Floreasca știau cele povestite de ea pe rețelele de socializare. Totodată, vedeta susține că doctorii tratează pacienții cu sarcasm, nu așa cum au învățat pe băncile facultății.

„Eu eram interzisă. Și de schimbarea bruscă de atitudine și de ce spune. L-am întrebat dacă există oameni cărora le înfige tije metalice în degete și ei nu simt durere și a zis că normal. La mine e problema. Eu exagerez.

Ăștia sunt medicii de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, dragii mei. Ce rușine mi-ar fi să ajung la vârsta aia și să constat că nu sunt decât un guguștiuc infantil, care «are el grijă de pacienți». Să nu rămână nimic neplătit!”, a completat Mihaela Baran.

ADVERTISEMENT
Tags: