Life

Ce a pățit Mihai Bobonete la o benzinărie. Angajata l-a luat la rost: „Tatăl dumneavoastră se răsucește în mormânt…”

Ce a pățit Mihai Bobonete la o benzinărie. Actorul a a povestit că angajata de acolo l-a luat la rost și i-a spus că tatăl lui se răsucește în mormânt.
23.03.2023 | 23:51
Ce a patit Mihai Bobonete la o benzinarie Angajata la luat la rost Tatal dumneavoastra se rasuceste in mormant
Ce a pățit Mihai Bobonete la o benzinărie. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a povestit ce a pățit la o benzinărie și de ce angajată a început să-l certe. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, acolo și de ce i-a spus că tatăl lui se răsucește în mormânt.

Ce a pățit Mihai Bobonete la o benzinărie de pe Valea Oltului

Actorul din Las fierbinți se afla împreună cu Mihai Rait pe Valea Oltului. La un moment dat, s-a oprit la o benzinărie să plătească. Doar că a urmat o întâmplare amuzantă pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Totul pentru că Mihai Bobonete a fost confundat cu o altă vedetă de la noi din țară, care era și implicată într-un scandal. “Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: “Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”, a început acesta povestea sa.

Angajata i-a cerut lui Mihai Bobonete să nu se mai certe cu fratele său. Atunci, actorul a mărturisit că s-a gândit la ce l-a rugat și bunica lui Mihai Rait – să nu-l mai lovească în cadrul serialului.

ADVERTISEMENT

Cu cine a fost confundat Mihai Bobonete. Cum l-a certat angajata de la benzinărie

Mai mult, femeia de la benzinărie chiar i-a spus lui Mihai Bobonete că este păcat să existe aceste certuri între frați, pentru că tatăl lui se răsucește în mormânt.

„Și m-am gândit: mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. “Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. “E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”, a continuat angajata.

Doar că femeia l-a confundat pe Mihai Bobonete cu celebrul Ionuț Dolănescu, care se certa cu fratele său după moartea tatălui lor.

ADVERTISEMENT

„Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. “Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…”. “Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț”.

Atunci, Mihai mi-a zis: Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!”, a povestit acesta.

ADVERTISEMENT