News

Ce a păţit Mircea Badea în timp ce mergea spre locul de muncă. Prin ce momente inedite a trecut prezentatorul de la Antena 3

09.06.2020 | 07:41
Ce a patit Mircea Badea in timp ce mergea spre locul de munca Prin ce momente inedite a trecut prezentatorul de la Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a explicat, în timpul unei intervenții la emisiunea Sinteza Zilei, prin ce momente inedite a trecut în timp ce mergea la sediul de la Radio Zu, spunând că a trebuit să treacă printr-o cameră în care stăteau cinci oameni să pună faianță.

Ce a păţit Mircea Badea în timp ce mergea spre locul de muncă

Discuția a început în contextul stării de alertă:

“Sunt pentru prelungirea Ghencea. Dar sunt pentru prelungirea stării de alertă.  Eu zic să se dea la toată lumea, să ajungă la toată lumea stare de alertă, mai ales că este perfect inutilă, mai puțin treaba cu moțiunea de cenzură, eventuala moțiune de cenzură. 

ADVERTISEMENT

Astăzi mergeam la Radio Zu. O clădire de corporatiști imensă, vis-a-vis de mall-ul din Băneasa. Când ajung acolo la ora 18:00 nu este nimeni-nimeni. Eu și cu un speriat, care e tot la Radio Zu. Eu nu urc niciodată cu liftul, urc pe scări. Nu e niciodată nimeni.

“Și cum urc pe scări, deschid ușa și pe holul de la intrarea în Radio Zu, hop, la mine se uită de pe jos 5 cetățeni care puneau gresie”

Și cum urc pe scări, deschid ușa și pe holul de la intrarea în Radio Zu, hop, la mine se uită de pe jos 5 cetățeni care puneau gresie. Geamul era închis, pătura era pusă în geam să nu bată soarele. Cinci oameni în 12 metri pătrați, într-un spațiu perfect închis.

ADVERTISEMENT

Eu, mă trezesc cu ei. Ne uităm unii la alții. Și ce să fac? M-am năpustit la ușa de la Zu care e cu cartelă, ca la corporatiști. Am băgat cartela și am intrat. Deci, îți dai seama că dacă unul dintre ei avea ceva… Ăia respirau în 12 metri pătrați cu înălțime regulamentară. 

Îți dai seama că eu am intrat acolo ca o floricică, ca o primăvară. Asta cu starea de alertă… Eu mă mai uit la ghiorlănei de ăștia pe Instagram, artiști, iar mă ceartă domnul Nicu Alifantis. În România e plin de artiști.

ADVERTISEMENT

“Sunt 12 de artiști la o masă. Ce-i aia stare de alertă? Pe bune?”

Sunt 12 de artiști la o masă. Ce-i aia stare de alertă? Pe bune? Da, stare de alertă că sunt închise teatrele și mall-urile. Chiar nu îmi dau seama de ce nu sunt deschise mall-urile. Eu o să merg mai târziu la benzinărie.

Știu toate lanțurile de benzinării, merg chiar des pe la ele. Însă, la cel puțin două dintre ele, în ultima lună, nu am văzut niciodată un angajat să poarte mască. Niciodată, niciodată. Nici din greșeală.

ADVERTISEMENT

Singurul real al stării de alertă este imposibilitatea de a depune o moțiune de cenzură. Cât despre carcalac, este greu să mai convingi pe cineva acum. Ne uităm pe planetă. Politicianii ăia care ne spuneau de distanțare socială acum spun “da, proteste”. 

De parcă virusul era mortal și amenințător când era vorba de mall-uri. Când e vorba de proteste, facem, totuși, o excepție. Dacă e, nu ne atingem pe protestatari. Eu iau în serios treaba, uite ce era să pățesc”, a spus Mircea Badea.

 

ADVERTISEMENT