Life

Ce a pățit Mirela Vaida în aeroport la întoarcerea în România: ”Nu e nimeni, nu îți răspunde nimeni”

Peripeția prin care a trecut Mirela Vaida pe aeroport atunci când revenea în țară. Prezentatoarea a povestit întreaga întâmplare.
09.04.2024 | 11:25
Ce a patit Mirela Vaida in aeroport la intoarcerea in Romania Nu e nimeni nu iti raspunde nimeni
Peripeția prin care a trecut Mirela Vaida pe aeroport atunci când revenea în țară. Prezentatoarea a povestit întreaga întâmplare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Mirela Vaida în aeroport la întoarcerea în România. Vedeta de la Antena Stars nu a găsit pe nimeni care să o ajute sau să îi răspundă în încercarea sa. Îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a supărat extrem de tare.

Peripeția prin care a trecut Mirela Vaida pe aeroport atunci când revenea în țară. Prezentatoarea a povestit întreaga întâmplare

Peripeția prin care a trecut Mirela Vaida pe aeroport atunci când revenea în țară. Prezentatoarea a povestit întreaga întâmplare pe social media. Artista se pregătea să laude compania aeriană, însă a renunțat să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta s-a trezit cu bagajele pierdute și nu a reușit să mai dea deloc de ele. Și unde mai pui că este vorba de o valiză cu o greutate de 23 de kilograme pentru care a plătit și o sumă considerabilă în plus.

Geanta sa nu a fost urcată în cală din Valencia, de unde plecase interpreta. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a mai dezvăluit că această neplăcere a umbrit puțin spectacolul pe care l-a susținut românilor din străinătate.

ADVERTISEMENT

„Tocmai când mă pregăteam să laud compania, față de anul trecut când am stat în Bergamo 13 ore întârziere, anul acesta, ori de câte ori am călătorit cu ei au fost ceas și au plecat la timp și au ajuns la timp.

Când mă pregăteam să îi laud și să dau Cezarului ce-i al Cezarului, ce credeți că s-a întâmplat? Am ajuns astăzi dimineață la ora 04.30 din Valencia, după ce am călătorit o noapte întreagă, fără să dorm, știți cum e pe avion, fără bagaj. 

ADVERTISEMENT

Îl predai la cală și nu ajunge la București. Stai dimineața pe la ghișee, pe la bagaje lost & found, nu e nimeni, nu îți răspunde nimeni, e lacătul pe ușă, nu știi la cine să suni”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida, supărată din cauza bagajului pierdut

Mirela Vaida este extrem de supărată din cauza bagajului pe care compania aeriană i l-a pierdut și despre care nu știe nimic. Prezentatoarea TV a mai declarat că nu a fost singura persoană care nu și-a găsit valiza.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 12 persoane au descoperit că nu mai au bagaje de cală, după zborul care a ajuns la 4 dimineața. Mai mult decât atât, este revoltată pentru că a fost trimisă de la un ghișeu la altul fără să primească vreun răspuns concret.

În prezent, vedeta de la Antena Stars se întreabă unde valiza sa. Din păcate, nu este singura persoană publică care s-a confruntat cu o astfel de situație. Denisa Filcea a trecut printr-o peripeție similară în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților