Life

Ce a pățit o femeie care a vrut să aranjeze jucăriile cățelului. „Am vrut să o mut și a fugit sub canapea”

Întâmplarea terifiantă prin care a trecut o femeie, când voia să strângă jucăriile cățelului său. A povestit totul în mediul online.
23.03.2023 | 12:18
Ce a patit o femeie care a vrut sa aranjeze jucariile catelului Am vrut sa o mut si a fugit sub canapea
Întâmplarea femeii a devenit virală. Sursa foto: ABC News, pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a trecut printr-o sperietură cumplită. S-a întâmplat în propria sa casă, în timp ce strângea jucăriile cățelului ei. Momentul a marcat-o și a amuzat-o în același timp. A spus că îl va ține minte întreaga viață. Povestea a devenit virală.

Sperietura cumplită cu care s-a confruntat o australiancă, în timp ce strângea jucăriile cățelului

O australiancă pe nume Kirsten Lynch, originară din orașul Hobart, din statul australian Tasmania, aproape că a leșinat de frică în momentul în care strângea jucăriile patrupedului său, iar într-o fracțiune de secundă una dintre ele s-a ridicat și s-a ascuns sub canapea.

ADVERTISEMENT

Pare că scena este desprinsă din filmele de groază, dar este cât se poate de reală. Câinele femeii avea, printre altele, o jucărie de pluș în formă de Diavol Tasmanian. Când s-a atins de ea, Kirsten a scos un țipăt puternic, văzând că s-a mișcat.

”M-am dus să ridic Diavolul Tasmanian din pluș de pe jos și el a fugit sub canapea”, a relatat australianca pentru The Guardian, relatează ABC News. Soțul și rudele care se aflau în altă încăpere a casei au auzit țipătul lui Kirsten și au rămas muți când au auzit cuvintele ei.

ADVERTISEMENT

Jucăria era, de fapt, un Diavol Tasmanian real

Soțul lui Kirsten și-a făcut curaj și s-a uitat sub canapea, iar acolo a descoperit un Diavol Tasmanian, dar care nu era din pluș, ci unul real. Acesta este de dimensiunea unei pisici de casă, dar nu l-a speriat pe bărbat. Animalul a fost prins și eliberat din casă.

Cu toții s-au amuzat apoi de întreaga întâmplare, iar Kirsten a precizat că animalul era chiar mai speriat decât ei. Asta deși face parte dintr-o specie care dacă se simte încolțită poate ataca și lăsa urme destul de grave. Nu a fost cazul, din fericire.

ADVERTISEMENT

”Ne-am speriat foarte tare. Aceste animale sunt agresive dacă se simt încolțite și amenințate. Am trecut prin spaima vieții mele. Dar, sinceră să fiu, cred că bietul animal era mai îngrozit decât noi”, a mai transmis australianca, spunând și că nu și-a dat seama cum a ajuns Diavolul Tasmanian în casa sa și mai ales printre jucăriile câinelui.

Cât de periculos este Diavolul Tasmanian

Diavolul Tasmanian este un marsupial carnivor, cel mai mare, din Australia, care deși este mic de statură, are o musculatură foarte bună, au observat oamenii de știință. Poate fi recunoscut datorită blănii negre, a urechilor similare cu a unui șoarece și a dungii albe din jurul gâtului.

ADVERTISEMENT

Diavolul Tasmanian are trăsături similare sconcsului. Atunci când este atacat, poate emana mirosuri neplăcute ca să scape de rival. Dacă este lăsat în pace, nu poate răni, de obicei evitând contactul cu oamenii. Nu se găsește și în România.

ADVERTISEMENT