ADVERTISEMENT
News

Ce a pățit o femeie care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova. „Am adus bunurile înapoi!” Video

Autor: Cerasela Stafie | 28.04.2021 | 18:29
Ce a pățit o femeie care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova. „Am adus bunurile înapoi!” Video
Ce a pățit o femeie care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova. „Am adus bunurile înapoi!” Video Sursa foto: Poliția Locală Craiova

Ce a pățit o femeie care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova. Reprezentanții Poliției Locale au informat-o că bunurile i-au fost aduse înapoi!

ADVERTISEMENT

Miercuri, 21 aprilie 2021, Poliția Locală din Craiova i-a făcut o vizită unei femei, care a fost depistată aruncând gunoi menajer într-o intersecție din localitate. Nu au mers cu mâna goală, ci i-au adus deșeurile înapoi.

Având cu ei o roabă în care au strâns miseria aruncată de femeie, oamenii legii i-au făcut o vizită acesteia. Toată operațiunea a fost filmată și distribuită în mediul online.

Ce a pățit o femeie care și-a aruncat gunoiul într-o intersecție din Craiova. „Am adus bunurile înapoi!” Video

„Dumneavoastră, aseară, ați pierdut gunoiul. Noi am fost nevoiți să-l căutăm și v-am adus bunurile înapoi. Sunt ale dumneavoastră și așa trebuie,” i s-a spus femeii.

ADVERTISEMENT

Acesta a încercat să riposteze, afirmând că nu este proprietara bunurilor pe care oamenii legii i le-au adus. A fost în zadar. Roaba plină cu deșeuri a fost răsturnată în curtea femeii. Polițiștii au fost fermi: „v-ați pierdut gunoiul aseară, vi l-am adus înapoi. Umează să fiți sancționată cu 2.000 de lei și urmează să fie făcute și alte controale pe această linie cu alte instituții.”

Întreaga operațiune a fost făcută publică atât pe Youtube, cât și pe site-ul instituției: „Iovan Stela, de 42 de ani, a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat astăzi la domiciliul acesteia pentru a o ajuta să-și recupereze cât mai repede bunurile pierdute, în aceeași stare în care au fost aruncate pe domeniul public. În plus, doamna Iovan Stela a mai primit un cadou – o amendă în valoare de 2000 de lei, potrivit reglementărilor în vigoare, conform Primăriei Craiova”.

„Pe parcursul zilei de joi, de Ziua Pământului, au fost efectuate mai multe acțiuni de salubrizare în zonele de periferie ale municipiului de către angajații SC Salubritate SRL, dar și de către angajați ai mai multor instituții publice din Craiova”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Autoritățile din toată țara fac eforturi pentru protejarea mediului și oprirea aruncării gunoaielor la întâmplare. Miercuri, 28 aprilie, Primăria Sectorului 5 a curățat un depozit ilegal imens de deșeuri, aflat fix în centrul Capitalei.

La Constanța, oamenii legii au aplicat și altfel de pedepse celor care murdăreau străzile. Oamenii prinși că au aruncat pe jos coji de semințe, au fost puși să măture.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT