Life

Ce a pățit o femeie din Austria care a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Este ireal ce a găsit în casă

Ce i s-a întâmplat unei tinere austriece după ce a primit în locuința sa o româncă. Femeia trebuia să facă curățenie generală.
26.03.2023 | 10:40
Ce a patit o femeie din Austria care a angajat o romanca pentru ai face curat in apartament Este ireal ce a gasit in casa
Ce i s-a întâmplat unei tinere austriece după ce a primit în locuința sa o româncă. Femeia trebuia să facă curățenie generală. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a păţit o femeie din Austria care a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartamentul în care locuia cu mama sa în vârstă de 61 de ani. Este ireal ce a găsit în casă tânăra de 27 de ani. A chemat imediat poliția.

Ce i s-a întâmplat unei tinere austriece după ce a primit în locuința sa o româncă. Femeia trebuia să facă curățenie generală

O tânără austriacă a povestit ce i s-a întâmplat după ce a primit în locuința sa o româncă. Femeia de 31 de ani trebuia să facă curățenie, doar că la finalul programului pleca cu diverse obiecte de valoare din casă.

ADVERTISEMENT

Cele două femei din Viena, mamă-fiică, au bănuit-o de pe început pe româncă și au luat atitudine. La jumătatea lunii februarie au sunat la poliție și au organizat un flagrant după ce au chemat-o din nou pe româncă la curățenie.

În plus, ziarulromanesc.at arată că, au depus o plângere pentru furt pentru că noua femeie de serviciu ar fi sustras mai multe lucruri în timpul muncii. Și nu s-au înșelat pentru că oamenii legii au oprit-o și au percheziționat-o.

ADVERTISEMENT

Asupra femeii de 31 de ani s-au găsit mai multe obiecte de valoare care aparțineau tinerei vieneze și mamei sale. Acestea erau ascunse în haine, dar și în mașina pe care o conducea. A fost arestată pe 7 martie 2023.

Numele acesteia nu a fost făcut public până în momentul de față. Ulterior, românca a fost dusă la secția de poliție pentru a fi interogată, dar a refuzat să depună mărturie. În cele din urmă femeia din România a fost dusă la o închisoare în urma deciziei luate de Parchetul din Viena.

ADVERTISEMENT

Româncă, acuzată de furt în Austria

Cazul nu este unul singural. Tot în luna februarie o altă româncă în vârstă de 34 de ani a fost acuzată de furt în Austria. Aceasta lucra ca și cameristă la un hotel din orașul Zell am See, situat în landul Salzburg, când a fost acuzată de sustragerea a 1.400 de euro.

Banii au fost luați din seiful unei camere și aparțineau unor turiști germani, un bărbat de 49 de ani și altul de 56. Aceștia au observat dezordine în cameră și au chemat recepționera care a deschis seiful folosind codul principal (Master-Code).

ADVERTISEMENT

Camerista de naționalitate română a negat permanent comiterea faptei, însă în urma perchezițiilor efectuate de polițiști a fost găsită suma. Aproape 2.000 de euro erau ascunși într-un pantof din camera sa.

ADVERTISEMENT