Life

Ce a pățit o femeie după ce a ieșit de trei ori cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder: “Era mai în vârstă”

O femeie a dezvăluit ce a pățit după ce a ieșit la câteva întâlniri cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Experiența a șocat-o.
14.11.2022 | 19:13
Ce a patit o femeie dupa ce a iesit de trei ori cu un barbat pe care la cunoscut pe Tinder Era mai in varsta
Ce a pățit o femeie după ce a ieșit cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Sursa foto: Tik Tok, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 40 de ani a povestit ce i s-a întâmplat după ce a ieșit de câteva ori cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Experiența a fost una cu totul neplăcută, iar acum nu mai vrea să audă de aplicații de dating.

Experiență neplăcută pentru o femeie care a ieșit de trei ori cu un bărbat cunoscut pe Tinder

Milioane de persoane au conturi pe aplicațiile de dating în speranța că vor găsi partenerul potrivit pentru ele. Din păcate, există multe situații în care anumite lucruri se dovedesc prea frumoase ca să fie adevărate.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și cazul unei femei, care și-a povestit experiența de pe Tinder.

“Trebuie să prefațez și să spun că nu mai sunt pe aplicații de dating pentru că mi-am învățat lecția.”, și-a început ea videoclipul de pe Tik Tok.

Bărbatul era mai în vârstă decât ea, dar avea toate calitățile pe care femeia le căuta la un partener. Cei doi au ieșit de trei ori împreună și lucrurile păreau să meargă bine.

ADVERTISEMENT

“Era un pic mai în vârstă, părea un tip drăguț. Am fost chiar la una, două, trei întâlniri și totul părea să meargă foarte bine.”, a povestit ea.

După cea de-a treia întâlnire, bărbatul a dispărut. Ulterior, o fostă colegă de liceu i-a trimis femeii un mesaj pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“De unde știi așa și așa?”, a fost mesajul fostei colege, iar femeia i-a explicat cum cei doi s-au cunoscut pe Tinder și au ieșit la câteva întâlniri. Însă ce a urmat după aceea a fost un mare șoc.

S-a dovedit că bărbatul “perfect” pe care l-a găsit pe aplicația de dating avea deja o relație cu cineva. Iar acea persoană era chiar fosta colegă de liceu a femeii.

ADVERTISEMENT

“Oh, chiar…? Doar că a fost iubitul meu în ultimii patru ani.”, a fost dezvăluirea care a șocat-o, potrivit The Sun.

Utilizatorii, convinși că aplicațiile de dating sunt o minciună

Clipul video a devenit viral pe Tik Tok și mai mulți utilizatori i-au spus femeii că au avut experiențe asemănătoare.

“Sunt șocată că există bărbați cu care ne întâlnim/ ieșim la întâlniri și care se prezintă ca fiind singuri, dar care de fapt sunt într-o relație sau mai rău, căsătoriți”, a scris cineva.

“Aplicațiile de dating sunt un iad.”, a mai spus un utilizator.

O altă persoană a spus că este convinsă de faptul că cei mai mulți bărbați care au conturi pe aplicațiile de dating mint.

“Știri noi, 70% dintre cei de pe site-urile de întâlniri mint.”, este comentariul utilizatorului respectiv.

Femeia care a împărtășit experiența neplăcute are un profil de Tik Tok unde vorbește despre trucuri despre întâlniri.

ADVERTISEMENT
Tags: