Life

Ce a pățit o femeie după ce și-a înșelat și părăsit soțul. Bărbatul a făcut un gest șocant în public, poliția a intervenit imediat

Un bărbat care a fost înșelat și părăsit de propria lui soție a găsit un mod inedit de a se răzbuna, sau cel puțin așa cred oamenii legii.
02.02.2023 | 12:56
Ce a patit o femeie dupa ce sia inselat si parasit sotul Barbatul a facut un gest socant in public politia a intervenit imediat
Ce a pățit o femeie după ce și-a înșelat și părăsit soțul. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz fără precedent a avut loc în Palermo, Italia, iar protagonistul ar putea fi un bărbat răzbunător.

Gestul făcut de un bărbat după ce soția sa l-a părăsit

Un bărbat a fost părăsit de soția sa, iar Carabinierii spun că acesta a ajuns în pragul disperării și a făcut un gest de-a dreptul șocant care a afectat nenumărate persoane.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, de origine italiană, este bănuit de autoritățile din Palermo că ar fi pus mai multe afișe în oraș cu fosta lui soție și alți 15 bărbați.

Pe afișul cu pricina scrie că respectivii bărbați erau amanții femeii în cauză, însă ce este surprinzător e faptul că o mare parte dintre ei sunt personalități importante.

ADVERTISEMENT

”Amanții” femeii sunt politiceni, fotbaliști, dar și avocați, iar autoritățile nu îl bănuiesc doar pe bărbatul supărat că a fost părăsit de fosta lui parteneră de viață.

Afișele respective au ajuns să fie lipite pe mai multe ziduri din Palermo și de asemenea, au fost agățate și de diferite mașini. Acum, bărbatul are probleme cu legea pentru că dincolo de răzbunare, acesta este acuzat de defăimare, dar și de hărțuire, în condițiile în care imaginile au apărut pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, afișul a ajuns să fie distribuit și pe Whatsapp, iar având în vedere că bărbații cu pricina sunt oameni destul de importanți, acest lucru îi afectează destul de tare.

Femeia a fost amenințată prin mesaje

La rândul ei, femeia, care și-a părăsit soțul a făcut câteva plângeri la autorități. Aceasta reclamat că trei mașini i-au fost incendiate anul trecut, în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia s-a mai plâns și că primește nenumărate mesaje de amenințările pe telefonul mobil, conform Corriere del Mezzogiorno.

De cealaltă parte însă, princialul suspect, adică fostul ei soț, nu recunoaște nicio acuzație adusă. Acesta susține că nu el este autorul gestului și de asemenea, a apelat și la un avocat și a depus plângeri împotriva unor persoane necunoscute.

Asta în condițiile în care și femeia exclude posibilitatea ca soțul ei să fi fost în stare de un astfel de gest necugetat.

Totuși, bărbații care apar în imaginile respective, au anunțat că vor depune plângere, având în vedere situația în care au fost puși.

Amintim că un alt caz, dar cu un final fericit a devenit viral. O femeie, înșelată și părăsită pentru prietena ei cea mai bună a câștigat la loterie. 

ADVERTISEMENT
Tags: