Life

Ce a pățit o româncă după ce a cumpărat un câine de rasă de pe Internet. Șocul a fost mare

Ce a pățit o româncă după ce a cumpărat un câine de rasă. Ce a descoperit femeia după ce a luat animalul acasă. A avut un șoc.
20.03.2023 | 23:02
Ce a patit o romanca dupa ce a cumparat un caine de rasa de pe Internet Socul a fost mare
Cum a fost păcălită o româncă să dea peste 1.000 de euro pe un câine de rasă. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o româncă după ce a cumpărat un câine de rasă. A găsit unul mai ieftin la noi în țară. Doar că a avut parte de un șoc după aceea.

Cum a fost păcălită o româncă să dea peste 1.000 de euro pe un câine de rasă

Ce a pățit o româncă din Austria după ce a decis să cumpere un câine de rasă de la noi din țară. L-a găsit mai ieftin decât acolo și își dorea mult un pudel.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Femeia a cumpărat animalul pentru că avea carnet de sănătate și pedegree. Doar că avea să afle că lucrurile nu sunt deloc cum i s-au prezentat.

În realitate, femeia a aflat că animalul său de rasă era, de fapt, o corcitură. Și mai mult, acesta nu avea cip și nici nu avea toate injecțiile necesare.

ADVERTISEMENT

„Cățelul avea burta mare și se tot scărpina. L-am dus a doua zi la veterinar și medicul mi-a spus că am adus cățelul ilegal și că nu are cip. Mi l-a luat, l-a băgat în carantină 21 de zile, timp în care îi va face injecțiile necesare. De marți este în carantină și pe 3 sau 4 aprilie trebuie să îl iau.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru că eu mi-am dorit cățelul acesta. Doctorul mi-a zis că s-ar putea să nu fie rasa pe care am cumpărat-o eu, ci o corcitură, dar asta nu mă mai interesează, ci vreau să fie bine”, a spus Maria, conform Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

Ce a spus vânzătoarea care a păcălit-o pe femeie

Acum, femeia trebuie să aștepte 21 de zile pentru că atunci va ieși câinele său de rasă din carantină. Pentru toate aceste lucruri, românca a trebuit să mai scoată din buzunar 700 de euro.

Femeia a mai povestit că individa de la care a cumpărat câinele a blocat-o și nu a mai putut să o contacteze. Ulterior, a apelat-o de pe un alt număr și i-a cerut explicații.

ADVERTISEMENT

Atunci, vânzătoarea și-a negat vina și a spus că medicul care a analizat câinele a mințit-o. Românca păcălită a mai plătit bani și pentru câinele de rasă, adică 450 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: