News

Ce a pățit o tânără de 20 de ani, obligată de mamă să se mărite cu un bărbat mai în vârstă, imediat după nuntă. Individul, închisoare pe viață

Final tragic pentru o tânără de 20 de ani care a fost obligată de mamă să se mărite cu un bărbat mai în vârstă. Individul, închis pe viață.
24.05.2024 | 07:39
Ce a patit o tanara de 20 de ani obligata de mama sa se marite cu un barbat mai in varsta imediat dupa nunta Individul inchisoare pe viata
Final tragic pentru o tânără de 20 de ani, obligată de mamă să se mărite cu un bărbat mai în vârstă. Ce i-a făcut individul. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O mamă și-a obligat fiica, o tânără de numai 20 de ani, să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă. După nunta celor doi, o tragedie fără margini s-a petrecut. S-a lăsat cu ani grei de închisoare pentru individ.

Final tragic pentru o tânără de 20 de ani, obligată de mamă să se mărite cu un bărbat mai în vârstă. Ce i-a făcut individul

Pentru cele mai multe tinere din lume, mamele reprezintă o protecție necondiționată și un refugiu în momentele dificile care pot apărea de-a lungul adolescenței lor.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru a fost o mamă din Australia (statul Victoria) pentru fiica ei de doar 20 de ani. Tânăra a fost obligată de cea care i-a dat viață să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă.

Coșmarul fetei nu s-a oprit aici. Pe lângă această constrângere condamnabilă, tânăra a avut parte de un tratament cumplit din partea viitorului său partener de viață.

ADVERTISEMENT

Nunta dintre Ruqia Haidari cu soțul ei mai în vârstă, Mohammad Ali Halimi, eveniment pentru care mama ei a primit 10.000 de dolari, a avut loc la finalul lui 2019.

La scurt timp de la căsătorie, în ianuarie 2020, Ruqia a fost ucisă de individ, notează The Guardian. Conform sursei citate, Ruqia Haidari și soțul ei se cunoscuseră cu mai puțin de două săptămâni înainte de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Explicația bărbatului pentru gestul său este una șocantă. Criminalul a motivat crima spunând că tânăra de 20 de ani ”și-a pierdut valoarea”. Acesta aflase că Ruqia trecuse printr-un divorț.

Se pare că acesta a fost, de fapt, și motivul pentru care mama ei a vrut să o căsătorească cât mai repede cu altcineva. Pentru ceea ce a făcut, și anume, și-a vândut fata pentru 10.000 de dolari, Sakina Muhammad Jan a fost găsită vinovată, recent, de un tribunal din Victoria.

ADVERTISEMENT

Soțul criminal, închisoare pe viață

Halimi și-a ucis tânăra soție în casa lor din statul Perth, vestul Australiei, în ianuarie 2020. Pentru această crimă, individul a primit o condamnare la închisoare pe viață.

ADVERTISEMENT