Life

Ce a pățit o turistă care a mers în concediu în Albania. Motivul pentru care a decis să nu mai calce în această țară: „Prima și ultima dată când vin”

Ce a pățit o turistă din România care a mers în concediu în Albania. Femeia este decisă să nu mai calce în această țară.
12.09.2022 | 07:40
Ce a patit o turista care a mers in concediu in Albania Motivul pentru care a decis sa nu mai calce in aceasta tara Prima si ultima data cand vin
Ce a pățit o turistă care a mers în concediu în Albania. Foto: Colaj Fanatik / Facebook Forum Albania
ADVERTISEMENT

O româncă a avut parte de un concendiu de coșmar! Aceasta a povestit totul pe rețelele de socializare, unde și-a vărsat nervii.

Ce a pățit o turistă româncă în concediu în Albania

Femeia a povestit pe rețelele de socializare că nu vrea să mai meargă niciodată în acestă țară după experiența neplăcută trăită acum în vacanță.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că a plătit pentru niște servicii care nu i-au fost oferite în timpul șederii sale în Albania, în pensiunea Vlore.

Româna susține că a plătit o cameră cu vedere la mare, parcare privată și o plajă amenajată vizavi de hotel. Realitatea „din teren”, era însă alta.

ADVERTISEMENT

Parcarea exista, dar doar pentru patru mașini, camera cu vedere la mare a devenit cu vedere la un hotel în construcție și plaja ce se presupunea că există vizavi de locul de cazare se transformare în șantier.

„Tocmai am ajuns în Vlore… Plătit cameră cu vedere la mare, parcare privată și plaja amenajat vis-a-vis de hotel….

ADVERTISEMENT

Primit cameră în spatele hotelului, cu vedere la un hotel în construcție, există patru locuri de parcare pe stradă în fața hotelului pentru toți cei cazați în hotel și plaja nu mai e, că e șantier”, a scris românca pe grupul de Facebook Forum Albania.

Turista româncă a spus că nu va mai călca niciodată în această țară, fiind extrem de dezamăgită de condițiile oferite.

ADVERTISEMENT

„Deci nu am făcut economie. Mare deziluzie, mare supărare… Noroc că am luat doar trei nopți aici și alte patru în Ksamil. Concluzia: prima impresie contează pentru mine, așadar e prima și ultima dată când vin în vacanță în Albania”, a mai spus românca.

Ce au spus oamenii în mediul online. A comentat și un consilier la Ambasada Albaniei în România

Postarea a stârnit multe reacții în mediul online, iar peste 100 de persoane au lăsat comentarii cu propriile impresii.

Printre acestea s-a aflat și Jonian Molla, consilier la Ambasada Albaniei în România, care s-a arătat foarte supărat din cauza postării româncei.

„Albania nu poate fi reprezentată de un neserios sau neserioasă care v-a dat țeapă din Booking. Așa că vă rog nu mai puneți asemenea postări și vă rog nu etichetați o țară întreagă”, a scris el.

Alte persoane au explicat că au avut parte de experiențe frumoase în Albania și revin aici an de an. Alții i-au dat dreptate româncei și unii au spus că preferă Bulgaria.

ADVERTISEMENT