Life

Ce a pățit o vedetă din România în vacanța din Bali. O destinație de vis a devenit un coșmar pentru ea și soțul său

O celebră vedetă din România a plecat într-o vacanță de vis, în Bali, alături de soțul și de fiica ei și a ajuns să trăiască un adevărat coșmar.
02.02.2023 | 07:53
Ce a patit o vedeta din Romania in vacanta din Bali O destinatie de vis a devenit un cosmar pentru ea si sotul sau
Ce a pățit o vedetă din România în vacanța din Bali. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai multe vedete din România optează pentru vacanțe exotice fie în Bali, Maldive, ori Seychelles.

Ce a pățit o vedetă din România în vacanța din Bali

Dincolo de peisajele superbe însă și de luxul pe care aceste zone le oferă, sunt și câteva lucruri neplăcute, sau cel puțin asta am vedea în cazul unei faimoase vedete din România și a familiei sale.

ADVERTISEMENT

Mihaela Moise, alături de soțul și de fiica ei, au plecat într-o vacanță în Bali, aceeași destinație pe care la un moment dat și Alexia Eram și Mario Fresh au ales-o. Evident, cei doi au optat pentru o locație de vis, care însă a devenit un real coșmar în foarte scurt timp.

Mai exact, vedeta povestește că fiica și soțul ei s-au îmbolnăvit destul de rău, iar deși Bali nu este o destinație chiar atât de costisitoare față de altele, iată că serviciile medicale de acolo costă o adevărată avere.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu este tot. Dincolo de prețurile astronomice pentru serviciile medicale, Mihaela Moise spune că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi în Bali și că nu recomandă această destinație celor care au copii.

Este aglomerat, spunea ea, este foarte multă mizerie, iar mâncarea este de proastă calitate. Vedeta a apelat la o bonă pe durata sejurului, care să se ocupe de fiica sa, iar ce a urmat apoi, le-a ruinat total vacanța celor doi.

ADVERTISEMENT

Vacanța Mihaelei Moise a devenit un adevărat calvar

”În primul rând, nu este o destinație în care să mergi cu copilul. Am lăsat-o pe Katia cu o bonă de acolo. M-a sunat bona că vomită copilul. A început coșmarul. După jumătate de oră m-a sunat soțul și mi-a zis că și lui îi este rău. (…).

Am chemat salvarea la soț, Katiei nu voiau să îi facă perfuzie acasă, i-au făcut soțului și și-a mai revenit. Katia vomă în continuu, orice îi dădeam. nimic. Marți am fugit cu ea la spital.”, a mărturisit vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Și dincolo de calvarul trăit în Bali, Mihaela Moise nu s-a arătat încântată deloc de întreaga experiență. Singurele lucruri care au satisfăcut-o au fost peisajele, pe care le-a surprins în imagini.

În rest, vedeta a mai povestit la emisiunea tv că mâncarea a dezamăgit-o total. Deși cei trei au încercat mai multe locații, nimic nu a impresionat-o, indiferent de tipul de restaurant.

De asemenea, mizeria este un alt lucru care i-a lăsat un gust amar vedetei, în ciuda luxului pe care multe locații îl afișează.

Amintim că și alte vedete precum Dana Rogoz au ajuns în Bali, însă în cazul săi, experiența s-a dovedit a fi una cât se poate de reușită. 

ADVERTISEMENT