News

Ce a pățit o ziaristă la congresul PNL! „Mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ”

Ce a pățit o ziaristă la congresul PNL, cum a fost bruscată și împiedicată să filmeze
25.09.2021 | 22:45
Ce a patit o ziarista la congresul PNL Mia luat telefonul la dat de pamant
ADVERTISEMENT

Nu toate au mers perfect la congresul Partidului Național Liberal. O jurnalistă a povestit pe o rețea de socializare cum a fost bruscată și chiar împiedicată să filmeze.

Totul s-ar fi petrecut în timp ce se desfășura votul delegaților pentru alegerea președintelui partidului. Ziarista a explicat că un nume important din „echipa câștigătoare” i-a luat telefonul cu care filma.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit o ziaristă la congresul liberalilor

Mai mult decât atât, acesta a trântit aparatul de pământ. Asta în timp ce, mai spune jurnalista, lideri liberali precum Robert Sighiartău, Lucian Bode și Dan Motreanu, au fost martori la incident,

Culmea, aceștia ar fi întors spatele și au plecat fără să le pese. Iulia Garbacea a spus că a fost vorba despre „un domn din echipa câștigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea să nu fie ochi de jurnalist.

ADVERTISEMENT

M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie”.

„Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni.

M-a surprins însă că Robert Sighiartău, secretar general la PNL și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat.

ADVERTISEMENT

La fel cum a făcut și ministrul de interne, Lucian Bode, și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc”, a mai scris ea , prezentând și înregistrarea video cu incidentul.

Premierul Florin Cîţu a câştigat confruntarea cu Ludovic Orban şi este noul preşedinte al PNL în urma unui congres marcat de acuzaţii reciproce, scandări, huiduieli şi fluierături specifice meciurilor de fotbal, dar şi de intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Șeful statului s-a poziţionat clar de partea şefului Guvernului. Congresul PNL s-a desfăşurat la Romexpo cu participarea a aproape 5.000 de delegaţi

Culmea, în această perioadă, Bucureștiul a intrat încă de azi noapte în scenariul roşu din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19. Totuşi, evenimentul a putut avea loc prin intervenţia salvatoare a CNSU, care a decis că evenimentele, inclusiv cele de partid, se pot desfăşura la interior dacă nu se depăşeşte jumătate din capacitatea sălii.

ADVERTISEMENT