News

Ce a pățit polițista care s-a făcut de râs în intersecție. Filmarea a devenit virală

O filmare de 56 de secunde, în care o polițistă din Brăila dirijează circulația într-un mod cu totul ciudat, a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.
08.01.2023 | 11:41
Ce a patit politista care sa facut de ras in intersectie Filmarea a devenit virala
Poliția a scos în intersecții mai multe agente tinere, însă nu toate se descurcă atât de bine la dirijarea circulației / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O tânără agentă de circulație de la Brăila a reușit să ajungă de râsul internentului, după ce o filmare realizată de un șofer a ajuns în mediul online. Imaginile din interecție au ajuns virale, fiind vizionate de peste 1,4 milioane de utilizatori.

IPJ Brăila a anunțat primele măsuri în legătură cu polițista filmată în trafic

Polițista din imagini lucrează ca subinspector în cadrul Biroului Rutier, Poliția Municipiului Brăila și a fost încadrată în activitate din anul 2021.

ADVERTISEMENT

„Polițista în cauză este încadrată la Poliția Municipiului Brăila – Biroul Rutier din anul 2021 și nu a săvârșit abateri disciplinare până în prezent.

În legătură cu imaginile prezentate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern”, a anunțat IPJ Brăila, potrivit publicației debrăila.ro.

ADVERTISEMENT

Tânăra polițistă pare la prima experiență în trafic

În imaginile prezentate, se vede cum tânăra polițistă dirijează circulația de pe trecerea de pietoni însă o face într-un mod ezitant, folosind mișcări nespecifice unui agent de circulație.

Mai mult, aceasta face foarte mulți pași înapoi, părând să încerce mai mult să nu încurce circulația, decât să ajute la dirijarea ei.

ADVERTISEMENT

Filmulețul a stârnit mii de reacții din partea internauților, majoritatea declarându-se scandalizați de faptul că un om al legii fără pregătire este lăsat în stradă. În plus, spun internauții, tânăra nu respectă nici măcar ținuta de polițist, ea apărând în public cu părul desfăcut și fără caschetă.

Au existat și oameni care au apărat-o pe polițistă, arătând faptul că aceasta pare începătoare dar dornică să învețe și că totuși nu a provocat niciun accident.

ADVERTISEMENT

Problemele de la IPJ Brăila ar începe de la vârf

Potrivit sursei citate, problemele la nivelul Poliției Brăila sunt mult mai mari decât cele care se pot vedea în imaginile de mai sus.

Jurnaliștii spun că șeful interimar al IPJ a picat examenul pentru ocuparea funcției cu media 5.05 sau că șeful interimar de la Investigații Criminale nu a luat testul psihologic.

ADVERTISEMENT
Tags: