Life

Ce a pățit Ramona Olaru în parcare. Vedeta de la Antena 1, mesaj revoltător: ”E cam frustrant”

Ramona Olaru nu a început în mod prea fabulos această săptămână. Vedeta Antena 1 a fost destul de deranjată când a văzut ce a putut să pățească.
16.01.2023 | 15:51
Ce a patit Ramona Olaru in parcare Vedeta de la Antena 1 mesaj revoltator E cam frustrant
Ramona Olaru, situație neplăcută la început de săptămână. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Se bucură de o carieră de succes în televiziune și de asemenea, are și nenumărați urmăritori pe conturile de socializare.

Ramona Olaru, revoltată de ce a putut să pățească în prima zi din săptămână

Iată însă să viața Ramonei Olaru nu este chiar atât de roz. După nenumărate certuri și despărțiri de Cătălin Cazacu, vedeta a mai primit o lovitură și una deloc plăcută.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru le povestește fanilor săi mai tot ce se întâmplă în viața sa și așa a făcut și de această dată, vizibil revoltată de ce a putut să pățească.

Ce s-a întâmplat deci? Ramona Olaru și-a găsit mașina lovită în parcare. Nu asta ar fi cea mai mare problemă, ci mai degrabă faptul că persoana care a făcut acest lucru nu a lăsat nici măcar un număr telefon și nici nu s-a zbătut să își ceară scuze pentru gestul făcut.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Ramona Olaru a mai adăugat că este ”frustrant” să pățești acest lucru, având în vedere că mașina era doar parcată.

Reacția Ramonei Olaru după ce și-a găsit mașina lovită

”Eu zic așa: dacă îmi juliți mașina în parcare, poate lăsați și un număr de telefon sau poate într-un fel sau altul anunțați sau vă cereți măcar scuze.

ADVERTISEMENT

Că așa, când o găsesc deja julită acolo e cam frustrant!”, a mărturisit asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Și asta nu este singura întâmplare care a dat-o peste cap pe Ramona Olaru. În urmă cu doar câteva zile, vedeta de la Antena 1 îi anunța pe fanii săi că se confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Aceasta era pe tratament și s-ar părea că nu a scăpat nici ea de epidemia de gripă care face ravagii în România. De asemenea, au mai fost momente în care vedeta nu s-a simțit prea bine, tot din cauza răcelii.

Acum însă, s-ar părea că lucrurile s-au rezolvat, iar Ramona Olaru se simte mai bine, însă asta nu înseamnă că nu apar și alte probleme în viața vedetei.

ADVERTISEMENT