Life

Ce a pățit Ramona Olaru în timpul vacanței din Israel. Vedetei de la Antena 1 nu i-a venit să creadă: ”Nu glumesc, m-au dezbrăcat și m-au controlat…”

Ce i s-a întâmplat Ramonei Olaru în concediul din Israel. Asistenta de la Neatza a povestit că a fost verificată până la piele.
21.04.2023 | 16:03
Ce a patit Ramona Olaru in timpul vacantei din Israel Vedetei de la Antena 1 nu ia venit sa creada Nu glumesc mau dezbracat si mau controlat
Ce i s-a întâmplat Ramonei Olaru în concediul din Israel. Asistenta de la Neatza a povestit că a fost verificată până la piele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit fosta iubită a lui Cătălin Cazacu în timpul vacanței din Israel. Vedetei de la Antena 1 nu i-a venit să creadă. Frumoasa blondină nu a glumit cu absolut nimic, subliniind că a fost dezbrăcată și controlată.

Ce i s-a întâmplat Ramonei Olaru în concediul din Israel. Asistenta de la Neatza a povestit că a fost verificată până la piele

Ramona Olaru a dezvăluit ce i s-a întâmplat în concediul din Israel. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că a fost verificată până la piele pe aeroport înainte de a sărbători Învierea Domnului în Ierusalim.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a avut parte de mai multe peripeții din cauza unei lenjerii intime cu clopoței. Fosta parteneră de viață a lui Cătălin Cazacu purta una „specială, cu clopoței”, care i-a adus ceva probleme neașteptate.

Din păcate, la întoarcerea în țară vedeta de la Antena 1 a trecut printr-o nouă situație neplăcută pentru că a rămas fără bagaje. Pe de altă parte, asistenta s-a bucurat din plin de vacanța în care a vizitat Mormântul Sfânt.

ADVERTISEMENT

„Lor le-a plăcut atât de mult de mine încât au vrut să rămână cu ceva de la mine. Au zis: ce rost are să-ți mai trimitem și bagajul? M-au controlat la piele, m-au dezbrăcat și m-au controlat prin toate orificiile, nu glumesc.

Așa se întâmplă de fiecare dată când intri sau ieși din Tel Aviv. Ești dezbrăcat și căutat. 
Problema la mine a fost că aveam o lenjerie cu clopoței, așa să mai am eu lenjerie specială.

ADVERTISEMENT

Eu nu mi-am dat seama, mi-am pus și eu lenjeria aia mișto și la mijloc clopoței și mi-a zis: ce se întâmplă? Hai, dezbrăcarea”, a spus Ramona Olaru despre întâmplările prin care a trecut în Israel, scrie a1.ro.

Ramona Olaru, vacanță emoționantă și inedită

Ramona Olaru a avut parte de o vacanță emoționantă și inedită de Paște, mărturisind că s-a bucurat că a avut ocazia să mai vorbească limba ebraică. În plus, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a făcut ochi dulci unui polițist de la Mormântul Sfânt.

ADVERTISEMENT

Datorită acestuia frumoasa blondină nu a mai stat ore întregi la coadă și a reușit să intre pe una dintre  cele șase intrări folosite în locul păzit de peste 20 de milițieni în perioada Învierii Domnului, unde se aflau foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT