Life

Ce a păţit Sofia Vicoveanca în vacanţa din Bali. „Am zis că s-a răsturnat căruța”

Sofia Vicoveanca a povestit ce a pățit în vacanța în Bali. Artistei de muzică populară i-a plăcut foarte mult această călătorie.
22.02.2023 | 11:21
Ce a patit Sofia Vicoveanca in vacanta din Bali Am zis ca sa rasturnat caruta
Sofia Vicoveanca a vorbit despre vacanța în Bali. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca s-a întors recent din vacanța în Bali, pe care fiul ei i-a făcut-o cadou, și a povestit cum i s-a părut această experiență. Solista s-a bucurat foarte mult de călătorie și a văzut multe lucruri care au impresionat-o.

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri despre experiența din vacanța în Bali

Interpreta de muzică populară a petrecut șapte zile în Bali, după ce fiul său i-a făcut cadou această vacanță de vis. Artista este într-o formă foarte bună, la 81 de ani, și s-a bucurat din plin de această călătorie, pe care nu ar fi putut să o refuze.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca s-a bucurat de experiență și a fost impresionată de ce a văzut în Bali. Doamna cântecului popular românesc călătorește destul de des. De exemplu, a fost la Ierusalim, la Mormântul Sfânt, de opt ori până acum.

Cântăreața a fost uimită să vadă că nu erau polițiști pe stradă și că oamenii sunt atât de liberi pe stradă. În plus, șoferii se înțelegeau în trafic, lucru care a impresionat-o pe îndrăgita interpretă de muzică populară.

ADVERTISEMENT

“Când am ieșit, am zis: ‘Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!’ … erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la sân. (…) Era o înțelegere deplină (n.r. în trafic), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”, a povestit Sofia Vicoveanca la Teo Show, la Kanal D.

De asemenea, artista a mai spus că ar fi luat liniștea cu ea, dacă ar fi fost posibil. “Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut”, a adăugat solista, notează avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca

Deși are 81 de ani, Sofia Vicoveanca arată foarte bine și a dezvăluit, acum ceva timp, cum reușește să se mențină în formă maximă. Interpreta de muzică populară încă este o persoană activă și susține spectacole.

Cântăreața are o rutină strictă atunci când vine vorba de îngrijirea tenului. De exemplu, se dă pe față cu ulei de măsline, în care adaugă busuioc. În plus, își face un plan zilnic de activități după care se ghidează.

ADVERTISEMENT

În plus, solista nu depune mari eforturi zilnic, motiv pentru care nici nu mănâncă mult. Artista încearcă să aibă o alimentație echilibrată și să mănânce din toate câte puțin, după cum a declarat la un moment dat. Își ocupă timpulcu diverse activități, printre care și grădinăritul.

ADVERTISEMENT