Life

Ce a pățit sosia lui Kate Middleton: ”Acesta a fost cel mai rău lucru”

Prin ce a trecut cea care seamănă cu Kate Middleton. Femeia din Marea Britanie a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce.
29.11.2022 | 12:26
Ce a patit sosia lui Kate Middleton Acesta a fost cel mai rau lucru
Prin ce a trecut cea care seamănă cu Kate Middleton. Femeia a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a păţit sosia Prințesei de Wales. Heidi Agan, ”imitatoarea” soției Prințului William a început să observe asemănarea în anul 2011, când lucra ca și chelneriță. Cum s-a schimbat existența sa de atunci și până acum.

Prin ce a trecut cea care seamănă cu Kate Middleton. Femeia a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce

Kate Middleton se numără printre vedetele are au o sosie. Persoana care îi seamănă perfect a renunțat la slujba pe care o avea și o înlocuiește frecvent la diverse petreceri private și evenimente promoționale din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Conform Birmingham Live, Heidi Agan a apărut la un eveniment de la care nu au lipsit sosiile Reginei și a lui Harry Potter. În plus, a petrecut 10 zile în Melbourne, unde a filmat pentru o reclamă la produsele lactate din China.

Pe lângă ”munca” pe care o desfășoară, femeia originară din Cheslyn Hay, Staffordshire, sosia Ducesei de Cambridge spune că lucrurile nu sunt întotdeauna pe roze. Aceasta a mărturisit că a primit numeroase amenințări cu moartea.

ADVERTISEMENT

„În lumea rețelelor sociale sunt întotdeauna sunt oameni care spun: «De ce încerci să fii altcineva?». Când am fost amenințată prima dată am fost surprinsă de cantitatea de ură venită de la oameni. 

Acesta a fost cel mai rău lucru. Acum am învățat că așa stă treaba. Toată lumea are o părere. Dacă copiii mei văd ceva negativ vorbesc, atunci despre experiența personală”, a spus sosia lui Kate Middleton, notează Mirror.

ADVERTISEMENT
Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton
Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Kate Middleton și sosia sa. Cum a descoperit asemănarea

Kate Middleton are o sosie de mai bine de un deceniu. Heidi Agan seamănă uimitor de bine cu Prințesa de Wales, acest aspect fiind observat prima oară de bărbații care au trecut pragul localului în care lucra în 2011.

Se întâmpla în vremea căsătoriei Ducesei cu Prințul William. Oamenii au început să ceară să fie serviți de femeie sau să facă poze împreună cu ea. Ulterior, aceasta a contactat o agenție pentru a vedea ce poate face mai departe.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut prea multă vreme până când a început să fie cunoscută și invitată la diferite evenimente mondene. Și nu de puține ori femeia în vârstă de 41 de ani a fost confundată cu adevărata Kate Middleton.

ADVERTISEMENT