News

Ce a pățit soțul Liei Olguța Vasilescu, la numai 2 zile după nuntă! Polițiștii nu l-au iertat

01.04.2019 | 21:47
Ce a patit sotul Liei Olguta Vasilescu la numai 2 zile dupa nunta Politistii nu lau iertat

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au făcut nunta sâmbătă, 30 martie. Bucuria a fost mare numai în ziua marelui eveniment, căci la numai 2 zile după senatorul PSD a rămas fără permis. Potrivit G4Media.ro, proaspătul căsătorit a fost prins în după-amiaza zilei de luni, pe raza orașului Mihăilești, județul Giurgiu.

Soțul Liei Olguța Vasilescu a fost prins de poliție, la numai 2 zile după nuntă

Politicianul, aflat la volanul unui Mercedes S Class, conducea cu o viteză de 125 kilometri pe oră. Oamenii legii l-au sancționat cu o amendă în valoare de 1.350 lei, apoi i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile. De altfel, amenda nu ar fi o problemă, căci banii strânși la nuntă pot acoperi dauna.

În urma petrecerii, unde a fost invitată întreaga suflare social-democrată, cei doi au strâns peste 200.000 de euro. De menționat este că la începutul lunii februarie, mirii și-au achiziționat o casă boierească în centrul Craiovei, pentru care au dat 230.000 de euro, mare parte din bani fiind împrumutați.

Ce a pățit soțul Liei Olguța Vasilescu, la numai 2 zile după nuntă! Polițiștii nu l-au iertat
Politicianul, aflat la volanul unui Mercedes S Class, conducea cu o viteză de 125 kilometri pe oră

Olguța Vasilescu nu a fost furată la nuntă

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Cât despre obiceiurile pe care cuplul le-a respectat, clar în calcul nu a intrat furatul miresei, Codrin Ștefănescu spunând: „Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.