News

Ce a pățit un botoșănean care i-a cerut soției să experimenteze lucruri noi. Bărbatul va rămâne cu sechele

Un bărbat de 44 de ani din Botoșani a ajuns la spital cu o problemă mai puțin obișnuită. Medicii i-au dat primul ajutor.
13.05.2023 | 13:42
Ce a patit un botosanean care ia cerut sotiei sa experimenteze lucruri noi Barbatul va ramane cu sechele
Un cuplu din Botoșani a încercat câteva lucruri noi, dar bărbatul a ajuns la spital / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Caz neobișnuit la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati”, acolo unde, zilele trecute, s-a prezentat un pacient cu o problemă mai puțin obișnuită. Acesta le-a povestit medicilor de la camera de gardă că are dureri cumplite în zona genitală, după o partidă de amor petrecută în compania soției sale.

Medic: ”Problema este rară, dar foarte gravă”

Lucrurile nu au mers așa cum se așteptau cei doi soți, iar micul experiment pe care l-au pus la cale s-a transformat într-un adevărat chin pentru bărbat, care s-a văzut nevoit să meargă la spital, pentru că durerea devenea din ce în ce mai puternică.

ADVERTISEMENT

Pacientul a fost preluat imediat de un specialist care l-a supus unor teste, în urma cărora a avut parte și de un diagnostic destul de grav.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală.

ADVERTISEMENT

Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a declarat un cadru medial pentru monitorulbt.ro.

Ce se întâmplă atunci când se fracturează organul sexual

Acest tip de fractură se tratează, în general, prin intervenție chirurgicală, care nu este una foarte complicată, iar pacientul își revine, în general, după circa 24 de ore. Totuși, bărbatul poate rămâne cu sechele, cum ar fi pierderea din lungime a organului sexual sau o mică deviație a acestuia.

ADVERTISEMENT

Dacă se va ajunge la operație, pacientul va trebui să nu mai întrețină relații sexuale pentru șase săptămâni, timp în care zona respectivă să se vindece în totalitate.

Fractura de penis apare ca urmare a ruperii tunicii albugineea, o membrană care acoperă corpii cavernoși ai organului sexual masculin.

ADVERTISEMENT

Această membrană elastică acoperă cele două tuburi spongioase care străbat penisul, iar în timpul erecției, tunica se subțiază și se extinde. Când se întinde prea mult, aceasta se poate rupe, provocând o scurgere mică de sânge, umflare și învinețire.

ADVERTISEMENT
Tags: