Life

Ce a pățit un copil de 12 ani după ce s-a accidentat la fotbal. Mama lui, îndurerată: “A fost atât de sfâșietor de urmărit”

Prin ce a trecut un copil de 12 ani după ce s-a accidentat la fotbal. Băiatul a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar mama lui e disperată.
24.03.2023 | 15:32
Ce a patit un copil de 12 ani dupa ce sa accidentat la fotbal Mama lui indurerata A fost atat de sfasietor de urmarit
Un copil de 12 ani, clipe grele după ce s-a accidentat la fotbal. Sursa foto: mirror.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copil de 12 ani s-a accidentat la fotbal, iar ceea ce a urmat după aceea a fost cumplit. Mama lui este disperată și nu mai suportă să-l vadă suferind. Femeia a făcut dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă fiul ei.

Un copil de 12 ani, clipe grele după ce s-a accidentat la fotbal

Hayley Greig, o mamă în vârstă de 42 de ani, trece prin momente grele de când fiul ei, Brendan, de 12 ani, a suferit un accident la fotbal. Copilul se juca cu prietenii lui, iar la un moment dat a căzut. Acesta a început să plângă din cauza durerii intense de la glezna stângă.

ADVERTISEMENT

Mama și-a dus fiul acasă după accident, pentru ca acesta să se odihnească. Femeia nu a știut atunci cât de gravă ar putea fi accidentarea. În doar câteva ore, piciorul lui Brendan s-a înnegrit, iar mama lui l-a dus imediat la spital.

După câteva investigații, băiatul a fost diagnosticat cu un sindrom de durere regională complexă. Hayley a vorbit despre afecțiunea fiului ei și a spus că se simte neputincioasă în această situație.

ADVERTISEMENT

Femeia vede cum copilăria lui Brendan este distrusă, iar acesta chiar a rugat-o să-i amputeze piciorul, deoarece durerea este insuportabilă. Mama lui a căutat toate variantele posibile pentru ca fiul ei se vindece.

Brendan era foarte pasionat de fotbal și chiar visa la o carieră sportivă, însă acest diagnostic a schimbat drastic lucrurile. Tot ce își dorește acum mama lui este să aibă o viață normală.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau nimic mai mult decât să-mi văd iar băiețelul fericit, dar copilăria lui se distruge în fiecare zi.  A fost atât de frustrant și sfâșietor de urmărit, deoarece am căutat toate soluțiile posibile pentru a trata și alina durerea pe care o simte.

Chiar s-a uitat la mine într-o seară cu atâta durere în ochi și m-a implorat să-i tai piciorul. Mă simt complet neajutorată și trauma prin care trece acum copilul meu este mai mult decât poate duce el.

ADVERTISEMENT

Obișnuia să fie obsedat de fotbal și visa întotdeauna să joace într-o zi pentru Manchester United sau Anglia. Acum, aspirațiile i-au fost luate”, a povestit Hayley, potrivit Mirror.

Ce tratamente poate urma băiatul pentru această boală

Inițial, Hayley nu a crezut că accidentarea a fost una atât de gravă, mai ales că fiul ei a mai avut astfel de incidente în trecut. După ce a ajuns cu Brendan la spital, medicii i-au pus piciorul în ghips timp de trei săptămâni, dar lucrurile s-au agravat.

Femeia a mers apoi cu băiatul la un consultant în traumatologie. Acolo a primit diagnosticul de dezechilibru neurologic. Afecțiunea provoacă dureri cronice în urma unei răni. Nu există leac pentru boală, ci doar tratamente foarte costisitoare.

“A suferit astfel de răni de mai multe ori și, ca părinte le unui copil care joacă fotbal, nu am fost îngrijorată. Îmi amintesc că am crezut că era rupt, deoarece nu putea pune nicio greutate pe el, dar o radiografie a arătat că era doar o fractură.

Din păcate, nu există nici un leac, dar există forme de tratament care să ajute, cum ar fi mai multe tipuri de medicamente și altele, care sunt foarte scumpe. Nu mai suport să-mi privesc băiatul suferind. Dar sunt hotărât să-mi pun băiețelul din nou pe picioare”, a mai spus mama copilului.

ADVERTISEMENT