News

Ce a pățit un hoț din Vaslui care a încercat să jefuiască o bătrână de 82 de ani. Curaj imens al femeii

O bătrână de 82 de ani din Vaslui i-a venit de furcă unui hoț care a atacat-o în plină noapte, încercând să o jefuiască. Cum a reușit să scape de bărbat.
04.08.2022 | 07:11
Ce a patit un hot din Vaslui care a incercat sa jefuiasca o batrana de 82 de ani Curaj imens al femeii
Un hoț din Vaslui a încercat să jefuiască o femeie de 82 de ani. Ce a pățit în casa acesteia. Sursa foto: dreamstime.com
ADVERTISEMENT

Un hoț din județul Mureș a crezut că are o misiune ușoară atunci când a intrat peste o femeie de 82 de ani din Vaslui, încercând să o jefuiască. Bătrâna a dat dovadă de un curaj nebănuit.

Un hoț din Vaslui a încercat să jefuiască o femeie de 82 de ani. Ce a pățit în casa acesteia

Incidentul din estul țării a avut loc în noaptea de 27 spre 28 iulie. Infractorul a pătruns în locuința femeii, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă bani și alte valori.

ADVERTISEMENT

Femeia de 82 de ani a scăpat cu curaj de hoț. Totul s-a întâmplat în plină noapte. În loc să plece cu banii, individul a plecat ușor ”altoit” din casa victimei sale.

Odată ajuns în casă, bărbatul a fost surprins de bătrânică. Aceasta a început să strige la el și să-l pălmuiască.

ADVERTISEMENT

În doar câteva zile, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, l-au identificat pe infractor.

Bărbatul care a intrat peste femeia de 82 de ani, sub control judiciar

Bărbatul este domiciliat în comuna Adămuș, județul Mureș, iar acum este anchetat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat. Pentru acțiunea sa, hoțul a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce inițial fusese reținut 24 de ore.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 august, la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii.

Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, notează vremeanoua.ro.

ADVERTISEMENT