News

Ce a pățit un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu pentru un post TV. Clipul a devenit viral

Un ministru din Noua Zeelandă a avut parte de o surpriză în timul unui interviu online pentru un post TV. Clipul a ajuns viral
31.08.2021 | 13:52
Ce a patit un ministru din Noua Zeelanda in timpul unui interviu pentru un post TV Clipul a devenit viral
ADVERTISEMENT

Ministrul Dezvoltării Sociale, Carmel Sepuloni, a avut parte de o transmisiune mai puțin obișnuită. Femeia acorda un interviu live pentru un post de televiziune când fiul său a apărut în cadru.

Și nu a făcut-o oricum. Copilul a intrat în cameră cu un morcov în mână. Acesta era vizibil amuzat de forma ciudată a legumei.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit un ministru din Noua Zeelandă în timpul unui interviu pentru un post TV. Clipul a devenit viral

Râzând, băiatul a început să fluture morcovul în fața camerei. Sepuloni a încercat să evite momentul, iar cei doi aproape s-au luptat în direct.

Copilul le-a arătat secunde bune telespectatorilor leguma cu pricina. Prezentatorul TV a izbucnit și el în râs.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ministrul a distribuit filmarea în spațiul online. Într-o postare pe Twitter, femeia recunoaște că momentul a fost unul destul de amuzant.


În schimb, nu și-ar mai dori să se repete: „momentul acela în care ții un interviu live prin Zoom și fiul tău intră în cameră râzând și ținând în mână un morcov deformat, asemănător cu o parte a corpului masculin”.

ADVERTISEMENT

„Da, aproape că ne-am luptat cu un morcovul la cameră și da, acum râd de asta, dar la momentul respectiv nu! Notă pentru sine: nu voi mai cumpăra pachetul de morcovi cu formă ciudată”, a scris demnitarul în dreptul imaginilor.

Clipul a devenit viral

Distribuit cu doar o zi în urmă, filmulețul a devenit viral. Aproximativ 60.000 de oameni au vizualizat imaginile.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au amuzat și ei strașnic. În vremuri în care mulți oameni lucrează de acasă, cei ce au văzut postarea femeii au recunoscut că incidentul reprezintă un coșmar pentru oricine.

În schimb, oamenii au apreciat umorul situației și modul în care ministrul a relatat faptele. Sepuloni, la rândul ei, le-a transmis felicitări celor care lucrează de acasă și în același timp au grijă de cei mici.

Mai mult, internauții au remarcat și zâmbetul ștrengăresc cu care băiatul își prezenta descoperirea. Mulți au recunoscut că le-a făcut ziua mai bună.

ADVERTISEMENT
Tags: