News

Ce a pățit un reporter Digi24 în timpul unei transmisiuni despre incendii, în Grecia. Imagini inedite. Video

Episod inedit pentru un reporter de la Digi24. Momentul s-a petrecut în timp ce transmitea ultimele noutăți despre incendiile din Grecia.
08.08.2021 | 20:33
Ce a patit un reporter Digi24 in timpul unei transmisiuni despre incendii in Grecia Imagini inedite Video
Ce a pățit un reporter Digi24 în timpul unei transmisiuni despre incendii, în Grecia. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Un reporter Digi24 a fost pus într-o ipostază mai puțin plăcută, în timp ce transmitea ultimele informații despre incendiile din Grecia.

Este vorba de reporterul Valentin Stan. Acesta se afla pe insula grecească Evia și relata în direct despre incendiile masive care au cuprins insula grecească.

ADVERTISEMENT

Pompierii greci luptă duminică pentru a 12-a zi consecutiv împotriva focurilor violente care ard pe insulă.Aflat la fața locului, Valentin Stan a trecut print-un moment haios și inedit.

Episod inedit pentru un reporter Digi24 în timpul unei transmisiuni despre incendii, în Grecia

În timpul transmisiunii, reporterul a fost surprins de apa aruncată din avion.

Deși a fost udat de sus până jos, cu ochelarii plini de apă, Valentin Stan a continuat să relateze cu profesionalism de la locul unde pompierii se aflau în plină intervenție.

ADVERTISEMENT

A doua insulă ca mărime a Greciei, Evia, continuă să se confrunte cu incendii masive. Mii de hectare de pini au fost distruse de flăcări, iar sute de persoane au fost evacuate.

Episod de groază pe insula Evia în timpul incendiilor din Grecia

Sute de oameni s-au înghesuit pe un vapor pentru a fugi din calea flăcărilor. Scenele dramatice, desprinse parcă dintr-un film despre sfârșitul lumii, au fost surprinse de un bărbat care se afla la fața locului.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem în siguranță pe feribot, durerea este uriașă pentru țara noastră. Oriunde te uiți în jurul tău vezi doar foc. Ce mai poate arde?” este mesajul care însoțește imaginile apocaliptice.

România a trimis și ea un modul terestru de asistenţă pentru stingerea incendiilor de pădure. Acesta are în componenţă 23 de autospeciale, un centru de comandă şi patru containere multirisc cu echipamente.

ADVERTISEMENT

Duminică, 8 august, Ministerul Afacerilor Interne a postat un mesaj prin care laudă pompierii români care se luptă cu incendiile din Grecia.

”Nu au întrebat cât ține misiunea, nu au întrebat nimic de condițiile de acolo. Au plecat să ajute, au plecat să salveze”, a transmis MAI.

ADVERTISEMENT
Tags: