News

Ce a pățit un român care s-a certat cu vecinul pentru un loc de parcare. S-a ajuns la tribunal

Situație complet neașteptată după ce un român care s-a certat cu vecinul pentru un loc de parcare. S-a ajuns inclusiv la tribunal.
31.05.2023 | 06:56
Ce a patit un roman care sa certat cu vecinul pentru un loc de parcare Sa ajuns la tribunal
Ce a pățit un român care s-a certat cu vecinul pentru un loc de parcare. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că în numeroase orașe mari din România, un loc de parcare poate crea mari neplăceri. Unele persoane nu mai găsesc nimic disponibil, iar în perioada în care vin și turiști în zonă, lucrurile se complică.

Ce a pățit un român care s-a certat cu vecinul pentru un loc de parcare

Și în București au existat probleme referitoare la locurile de parcare. Nimeni nu avea să știe însă că un simplu loc de parcare poate  cauza și un scandal imens. Într-un oraș din România s-a ajuns și la tribunal din cauza unei dispute.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt? Un bărbat din Hunedoara s-a certat cu vecinul său pentru un loc de parcare. Simpla discuție dintre cei doi avea să se termine cu un atac. Bărbatul a ajuns să fie atacat de vecinul său cu o bâtă de baseball, dar și cu un nunchaku.

Loviturile au fost atât de puternice încât victima, care de altfel suferea de mai multe probleme de sănătate, a ajuns să fie internată la spital vreme de câteva zile. Cum a început totul? Bărbatul și-a parcat mașina pe un loc de parcare care îi aparținea vecinului său.

ADVERTISEMENT

Acesta era rezervat, iar la nervi, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a acționat cum a știut mai bine. În urma întregii altercații pentru un loc de parcare, ”agresorul” a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Hunedoara pentru loviri și alte violențe.

Agresorul s-a ales cu o amendă de mii de lei

Cei doi au ajuns la tribunal, iar conform deciziei luate de magistrați, agresorul are de plătit o amendă de 3.600 de lei. Dincolo de asta, bărbatul mai este nevoit să achite și daune morale vecinului său, în valoare de 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Totuși, hotărârea instanței nu este una definitivă. Astfel, agresorul o poate contesta și poate face apel. Și totuși cum s-a întâmplat totul? Anchetatorii spun că fiul victimei și-a lăsat mașina pe un loc de parcare care nu era al său.

La un moment dat, agresorul,  alături de fiul său, i-au cerut acestuia să își mute mașina. S-ar fi lăsat cu amenințări, iar bărbatul i-ar fi spus vecinului său că „îl execută atât pe el, cât și mașina”.

ADVERTISEMENT

Cum a început cearta pentru un loc de parcare

Nu a durat mult, iar de la amenințări s-a trecut la fapte. Agresorul a luat o bâtă de baseball din portbagaj, alături de un nunchaku și s-a năpustit asupra tânărului. Tatăl băiatului a intervenit pentru a aplana conflictul, însă el avea să fie în final victima.

Localnicii din zonă au intervenit și ei, astfel că l-au îndepărtat pe agresor de lângă bărbat. Nu a durat mult, iar poliția a ajuns și ea. Victima a ajuns la spital, iar agresorul nu a recunoscut ceea ce a făcut nici măcar în fața instanței.

„Instanţa reţine că inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată în mod repetat în zona capului şi peste corp cu o bâtă de baseball împrejurare ce accentuează gravitatea faptei şi periculozitatea persoanei inculpatului care a conceput să-şi lovească victima în acest mod.

Inculpatul a comis fapta asupra unei persoane cunoscute, vecinul său, deşi ştia că aceasta are afecţiuni medicale grave, fapt ce nu l-a împiedicat să-l agreseze. Totodată inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată de faţă cu copiii acesteia neavând vreo temere că va fi tras la răspundere penală.

Avem totodată în vedere şi gravitatea leziunilor cauzate persoanei vătămate pentru vindecarea cărora i-a fost necesar un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Hunedoara.

ADVERTISEMENT