Life

Ce a pățit un român în Palma de Mallorca. Avertisment pentru toți turiștii. „Insula e plină de tâlhari”

Ce a pățit un român care a mers recent în Palma de Mallorca. Bărbatul a lansat un avertisment pentru toți turiștii care merg pe insulă.
22.05.2023 | 18:17
Ce a patit un roman in Palma de Mallorca Avertisment pentru toti turistii Insula e plina de talhari
Întâmplarea trăită de un român în Palma de Mallorca. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un român a povestit ce a pățit în vacanța în Palma de Mallorca și a lansat un avertisment pentru cei care au de gând să meargă acolo. Turistul aproape că a fost jefuit pe celebra insulă.

Întâmplarea trăită de un român în Palma de Mallorca

Un bărbat a povestit ce i s-a întâmplat recent, când a fost în vacanță în Palma de Mallorca. Deși este una dintre cele mai apreciate destinații turistice, pe insulă sunt foarte mulți tâlhari, mulți fiind tot din România.

ADVERTISEMENT

Românul a ținut să-i avertizeze pe cei care merg în vacanță pe această insulă. În general, tâlharii apar ca turiști (fată și băiat) care fac poze sau alte lucruri în preajma mașinilor parcate. Adevărul este că aceștia așteaptă până când cineva oprește motorul, așteptând ocazia potrivită pentru a intra în mașină.

“Tocmai m-am întors dintr-o excursie din Palma de Mallorca. Vă avertizez pe aceasta cale că pe insulă sunt tot felul de tâlhari (noi am avut ‘norocul’ să întâlnim compatrioți). Practic ei sunt deghizați ca turiști deobicei fată+băiat care fac poze sau alte activități de genul FIX pe lângă mașinile parcate.

ADVERTISEMENT

Astfel ei pândesc momentul când ai oprit motorul și ori iți umblă direct în portbagaj, ori trag de un mâner subtil să nu se închidă mașina!!!”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook Vacanțe do it yourself.

Românul a fost pe punctul de a chema poliția

Turistul le-a spus membrilor de pe grup să fie foarte atenți, mai ales că a văzut hoții în timp ce luau diverse lucruri din mașină. Din fericire, românul i-a observat pe cei doi în următoarea parcare și l-a confruntat pe unul dintre ei. Inițial, tâlharii nu și-au recunoscut vina, însă au returnat lucrurile imediat, după ce bărbatul i-a amenințat că va suna la poliție.

ADVERTISEMENT

Verificați mânerele mașinii și dacă parcați la un mirador pt niște poze cu alte 2 mașini. Ai zice că e safe, dar Nu este! În 5 minute au sustras mai multe articole din mașină. Am avut norocul că am spirit de observație și l-am prins în următoarea parcare.

Foarte supărat a fost când l-am învinuit, cum îmi permit eu să-l fac hoț…. când am avertizat că sun la poliție după 5 min de scandal mi-au dat obiectele înapoi.

ADVERTISEMENT

Deci mare atenție!!! Chiar și în vârf de deal! În rest doar cuvinte de laudă spaniolilor că ne mai primesc în țară”, și-a continuat acesta postarea.

Postarea românului a primit zeci de comentarii. Mulți utilizatori nu au fost surprinși de cele relatate de român, mai ales că au avut parte de întâmplări asemănătoare.

ADVERTISEMENT