Life

Ce a pățit un tânăr din Cluj după ce a cunoscut o femeie pe un site de întâlniri. Țeapa a fost uriașă

Ce i s-a întâmplat unui tânăr din Cluj după ce a cunoscut o femeie pe un site de întâlniri. S-a ales cu o țeapă uriașă, de zeci de mii de euro.
16.02.2024 | 15:12
Ce a patit un tanar din Cluj dupa ce a cunoscut o femeie pe un site de intalniri Teapa a fost uriasa
Cum a căzut bărbatul, de profesie avocat, victimă a unei escrocherii. Sursa foto: Pixabay, New Scientist, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr din județul Cluj s-a ales cu o țeapă uriașă, după ce a cunoscut o femeie pe un site de întâlniri. Bărbatul, de profesie avocat, s-a trezit șantajat cu zeci de mii euro și cu o carieră compromisă. Cum a căzut victimă a doi soți, care, între timp, au ajuns în spatele gratiilor?

Un tânăr avocat din Cluj, șantajat de doi soți pe un site de întâlniri. Cum a fost posibil

Judecătoria din Cluj i-a trimis în spatele gratiilor, zilele trecute, pe doi soți care au șantajat un tânăr avocat, cu poze intime, în schimbul unor sume mari de bani, în urma unei conversații pe o platformă de întâlniri. Totul a avut loc în luna mai a anului anterior.

ADVERTISEMENT

Concret, viața tânărului avocat a fost complet bulversată după ce și-a făcut un cont pe site-ul ”AcademicSingles”, iar aici a avut ghinionul să abordeze doi soți, care s-au dat drept o femeie interesată de o aventură cu bărbatul. Ca să pară și mai credibili, cei doi i-au cerut victimei să facă schimb de numere de telefon.

Tânărul le-a trimis soților poze cu el dezbrăcat

Conversația s-a mutat pe WhatsApp, iar aici tânărul a primit o serie de imagini cu o femeie în ipostaze intime. El a crezut că imaginile sunt reale, dar erau, de fapt, luate de pe internet. Nu a durat mult, și pretinsa femeie i-a cerut la rândul său imagini nud individului.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a conformat și a trimis celoi doi soți poze cu el dezbrăcat. De aici, balanța s-a poziționat complet în defavoarea lui, mai ales că a început să relateze o serie de detalii din viața lui intimă, scrie clujjust.ro

Bărbatul s-a trezit amenințat că fotografiile vor fi făcute publice și că vor ajunge inclusiv la biroul său de avocatură. De asemenea, i s-a spus că vor ajunge și în posesia mamei sale , dacă nu va oferi anumite sume de bani.

ADVERTISEMENT

În perioada mai-iunie, victima a efectuat 20 de transferuri bancare, prin care a achitat între 18000 și 25.500 de lei. În total, s-au atins 76.873 de lei, circa 15.000 de euro.

Cum a descoperit victima cine sunt soții șantajiști

Totodată, soții șantajiști apelau de fiecare dată la apropiați ca să le fie scoși banii, iar într-o zi o cumnată le-a venit de hac. Ea l-a ajutat pe tânărul avocat să-i identifice și așa cei doi au ajuns pe mâna oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Inițial, agresorii au infirmat acuzațiile, dar între timp le-au recunoscut și au cerut să fie judecați pe baza recunoașterii vinovăției. Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, iar soția sa tot la trei ani ani de închisoare, dar cu suspendare, deoarece este însărcinată.

ADVERTISEMENT