News

Ce a pățit un tânăr din Dolj care s-a urcat cu picioarele pe mașina de poliție. Nu va mai repeta gestul a doua oară

Un tânăr teribilist va fi cercetat de oamenii legii după ce s-a urcat cu picioarele pe o mașină de poliție și a încărcat filmarea pe Tik Tok.
15.10.2022 | 16:21
Ce a patit un tanar din Dolj care sa urcat cu picioarele pe masina de politie Nu va mai repeta gestul a doua oara
Un tânăr din Dolj suportă consecințele după ce s-a urcat pe mașina poliției. Foto: captură Tik Tik – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform presei locale, tânărul s-a urcat pe mașina de poliție în contextul în care autoturismul MAI era parcat într-un service auto, pentru reparații. Profitând de faptul că niciun polițist sau angajat al acelui service auto nu era lângă mașină, tânărul și-a rugat un prieten să îl filmeze.

Filmare virală încărcată de tânărul din județul Dolj

Ulterior, filmarea a fost încărcată pe Tik Tok și la scurt timp după aceea a venit populară. Din nefericire pentru eroul negativ al acestui episod, printre cei care au urmărit-o au fost și oamenii legii, care l-au identificat rapid pe protagonist.

ADVERTISEMENT

În urma celor întâmplate, reprezentanți Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au remis un comunicat de presă: ”La 15 octombrie, ca urmare a apariției unor imagini pe o rețea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliție, polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu.

Din primele verificări s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost lăsată la un service auto autorizat din Craiova, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice.

ADVERTISEMENT

Verificările sunt continuate de polițiști în vederea identificării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun.”

Reacția președintelui Sindicatului Europol

La rândul său, președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a declarat la pentru Antena 3 CNN că adolescentul este cercetat pentru infracțiunile de distrugere și chiar ultraj contra bunelor moravuri.

ADVERTISEMENT

La cea de-a doua acuzație s-a ajuns pentru că prin postarea pe rețelele de socializare, tânărul a creat indignare în rândul celor care au privit imaginile. ”(…) Au mai fost situații în care adolescenții au văzut mașini de poliție parcate și s-au filmat când se urcau cu picioarele pe caroserie”, a completat președintele Sindicatului Europol.

Amintim că la începutul anului, un tânăr din Brașov s-a filmat la când era la volanul unei mașini de poliție. La fel ca adolescentul din Dolj, și el a postat imaginile pe rețelele de socializare. El nu era polițist și a ulterior a fost cercertat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT