Life

Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a provocat stricăciuni la o barcă cu motor: ”M-am trezit cu o gaură de 1.000 de euro”

Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a provocat stricăciuni la o barcă cu motor cu care voia să se plimbe în largul mării. Acesta a ajuns să scoată mulți bani din buzunar.
26.08.2022 | 00:24
Ce a patit un turist roman in Grecia dupa ce a provocat stricaciuni la o barca cu motor Mam trezit cu o gaura de 1000 de euro
Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a stricat barca cu motor închiriată. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit un român în Grecia, atunci când a mers în vacanță și a vrut să se bucure de o plimbare cu barca. Acesta a ajuns să scoată mulți bani din buzunar!

Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a stricat barca cu motor închiriată

Vacanțele ar trebui să fie numai cu clipe plăcute, dar acest lucru nu se întâmplă mereu. Acesta a fost și cazul unui român care a plecat departe de țară, în Grecia.

ADVERTISEMENT

A vrut să trăiască senzații tari și să conducă o barcă în larg, dar a semnat un contract fără să știe ce înseamnă. Astfel, după ce motorul bărcii s-a defectat, românul a aflat că are de plătit o sumă imensă de bani!

Turistul român plecat în Grecia a aflat că fiecare zi în care barca stă în reparații trebuie să plătească câte 100 de euro.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă a fost că piesa necesară pentru reparație nu era în stoc, ea trebuia comandată și venea peste o săptămână.

Așa s-a ales românul cu o sumă mare de plată, care a ajuns la un total de 1.400 de euro, dar după negocieri dure, a reușit să „scape” cu prețul de doar 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„În cazul în care vreți să închiriați bărci cu motor, să fiți atenți la următoarele: când iei barcă, omul îți pune în față un contract standard, pe care nu-l citești, evident.

În acel contract e stipulat cât trebuie să plătești pentru fiecare daună adusă bărcii, dar, mai ales, e scris că trebuie să plătești 100€ pentru fiecare zi în care barcă e în reparații. Am pățit-o azi, am bulit elicea unei bărci. 

ADVERTISEMENT

Ei spun că nu au piesele, că trebuie să le comande și orice comandă în Grecia durează 7 zile. 

Trebuia să plătesc 120€ și m-am trezit cu o gaură de 1.000, asta după negocieri serioase, de la 1400”, a scris românul într-o postare pe Facebook.

Sfaturi pentru românii care strică lucruri în vacanță și trebuie să plătească reparația

Românul care a trecut prin experiențe neplăcute în vacanță le-a dat și un sfat celor care vor să se plimbe cu barca.

Ce trebuie să facă aceștia este să negocieze și să caute cât costă piesele necesare reparației – poate aveți noroc și proprietarii vă mai scad din prețul total al daunei.

„Sfat – căutați pe net cât costă piesă, pe o elice mi-au cerut 250€, pe un site din Constanța am găsit-o la 90. Ajută la negociere”, a scris românul pe grupul de Facebook numit Vacanțe în Grecia: info utile.

ADVERTISEMENT