Life

Ce a pățit Zarug după eliminarea de la Asia Express: „Două săptămâni am plâns”

Zarug a dezvăluit ce a pățit după eliminarea de la Asia Express. Fostul concurent a trecut prin momente grele.
08.11.2021 | 19:17
Ce a patit Zarug dupa eliminarea de la Asia Express Doua saptamani am plans
Ce a pățit Zarug după eliminarea de la Asia Express: „Două săptămâni am plâns” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zarug și Lorelei Bratu au fost eliminați de la Asia Express chiar în ultima zi în Turcia. Cei doi au ajuns ultimii la jocul pentru Ultima Șansă și după ce au refuzat să mai participe la probe.

În cadrul unui podcast, Mihai Dan Zarug a vorbit despre ce s-a întâmplat atunci când a ajuns din Turcia înapoi în România. Designerul a recunoscut că momentul eliminării a fost unul dificil pentru el.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul concurent a comparat eliminarea cu momentul în care i-a fost teamă să-și recunoască orientarea sexuală față de cei dragi.

Ce a pățit Zarug după eliminarea de la Asia Express

Zarug a vorbit despre cum s-a simțit după ce el și Lorelei Bratu au fost eliminați de la Asia Express. Designerul a asociat momentul în care a fost eliminat cu acela în care și-a asumat orientarea sexuală, dar i-a fost frică să le spună celor dragi, de teamă să nu fie renegat.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 a recunoscut că i-a fost destul de greu și chiar a apelat la ajutorul celor dragi în această situație. Zarug a plâns timp de două săptămâni după ce s-a întors din Turcia.

Experiența eliminării din competiție a fost la fel de grea pentru el ca aceea în care trebuia să le spună celor dragi adevărul despre orientarea sexuală.

ADVERTISEMENT

„Cred că acum vreo șase sau șapte ani a fost momentul adevărului în care efectiv nu se mai putea. Nu că ar fi fost un mare secret pentru că maică-mea mi-a cumpărat chiar și tocuri.

Era totuși un soi de tabu. Eram acasă la Botoșani și tocmai primisem o veste foarte proastă și eram la toaletă, în demisolul casei alor mei, și plângând mă întrebam ce fac eu aici. (…)

ADVERTISEMENT

Când m-am trezit cu rucsacii pe caldarâm, pentru că nu am corespuns unor așteptări, eu am înlemnit, m-a băgat în trauma aia.

Eu m-am întors acasă, două săptămâni am plâns, după care am început să vorbesc despre experiența asta cu cât mai multă lume, cu prieteni apropiați și terapeuți, ca să reușesc să o metabolizez și să o scot la suprafață, pentru că m-a dărâmat efectiv”, a declarat Mihai Dan Zarug în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu pe canalul de YouTube Happyfish.

Zarug și Lorelei, eliminați de la Asia Express

Zarug și Lorelei au fost eliminați de la Asia Express chiar în ultima zi în Turcia. Cei doi au refuzat să mai termine cursa în jocul pentru Ultima Șansă.

Echipele au avut probe solicitante, iar Lorelei și Zarug nu au mai făcut față acestei presiuni.

„A fost exact ce promitea. Ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express. Ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea.

N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express”, a declarat Zarug în cadrul reality show-ului difuzat la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: