Life

Ce a pierdut Sebi Chitoșcă! Alexandra, fosta iubită a fotbalistului, apariție de senzație în costum de baie

Alexandra Tudor, fosta parteneră a lui Sebi Chitoșcă, a apărut în costum de baie pe Instagram, iar imaginea publicată de tânără a fost extrem de apreciată de internauți.
17.06.2022 | 12:30
Ce a pierdut Sebi Chitosca Alexandra fosta iubita a fotbalistului aparitie de senzatie in costum de baie
Alexandra Tudor, fosta parteneră a lui Sebi Chitoșcă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ex-iubita fostului concurent de la Survivor România arată într-un mare fel! Alexandra Tudor e gata să trăiască vara aceasta la maximum, iar primul pas a fost să renunțe la prea multe haine, îmbrăcând un costum de baie în care arată extrem de sexy!

Alexandra Tudor, apariție în costum de baie

Alexandra îi dă toate motivele lui Sebi să regrete că povestea lor de iubire s-a terminat. Tânăra e din ce în ce mai frumoasă, semn că i-a priit despărțirea. Se poate spune că aproape s-a reinventat, iar de când nu mai e cu Sebastian, Alexandrei parcă i s-a luminat fața, având apariții în care pare mult mai fericită.

ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Alexandra și Sebi i-a șocat pe cei care au urmărit îndeaproape această poveste. Pe vremea când era concurent la Survivor România, Chioșcă vorbea des despre nevasta lui.

A spus de fiecare dată că îi era dor de ea și i-a transmis o serie de mesaje de iubire. Ba mai mult, Alexandra i-a fost aproape în competiție, oferind interviuri în care și-a arătat tot sprijinul pentru partenerul ei.

ADVERTISEMENT

După ce concursul s-a terminat, cei doi s-au despărțit, iar separarea nu a fost una ușoară. Se pare că timpul petrecut de Sebi Chitoșcă în mediul online a provocat ruptura, acesta nefiind dezlipit de calculator.

Alexandra Tudor arată fabulos în costum de baie. Foto: Instagram

Pe drumuri separate…

Apoi au urmat o serie de alte acuzații, Alexandra acuzându-l pe fostul ei iubit că a fost agresiv cu ea. Sebi a recunoscut la un moment dat că a avut anumite reacții de care i-a părut rău, dar relația nu s-a putut reclădi.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, amândoi și-au văzut de viețile lor, iar Alexandra are planuri uriașe de viitor. Pe plan personal, tânăra a spus că vrea să devină mamă, dar după finalizarea divorțului.

„Acum sunt mai bine. Sunt o persoană pozitivă, încerc să găsesc ceva bun în fiecare întâmplare grea din viața mea! Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect. Din respect pentru cei 7 ani împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online!”, a scris în urmă cu câteva luni Alexandra pe Instagram.

ADVERTISEMENT