Life

Ce a postat Alexia Eram pe Instagram după ce mama ei a confirmat că a avut coronavirus – Foto

21.07.2020 | 12:12
Ce a postat Alexia Eram pe Instagram dupa ce mama ei a confirmat ca a avut coronavirus  Foto
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a stat departe de scandalul în care a fost implicată mama sa, Andreea Esca, nevoită să iasă public șo să ofere informații despre petrecerea la care a participat la mare și să recunoască faptul că a avut coronavirus.

Alexia Eram a promovat interviul mamei sale, însă nu a vrut să comenteze nimic ulterior

Aseară, mama Alexiei a vorbit la PRO TV despre tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă, confirmând o mare parte din informațiile care au apărut pe surse în mass-media despre ea și familia ei.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care l-a făcut fiica Andreei, extrem de criticată pe rețelele de socializare, însă din motive diferite de coronavirus, a fost să promoveze interviul pe care mama ei l-a acordat Știrilor PRO TV.

Pe Instastory, Alexia a postat imagini cu ea din mașini, evitând în continuare să atingă acest subiect tabu, cel al infectării familiei sale cu virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Declarațiile făcute de Andreea Esca la PRO TV

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3”, a declarat aseară Esca.

„Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu.

ADVERTISEMENT

Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră”, a mai dezvăluit vedeta PRO TV.

Andreea a spus de ce a tăcut până ieri: „Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”.

ADVERTISEMENT
alexia eram
Alexia Eram își vede liniștită de viață și nu se implică în scandalul iscat în social media
Tags: