Life

Ce a postat Ana Morodan, „Contesa digitală” prinsă beata la volan, în ziua alegerilor din 2024: „Ne-o datorăm nouă!

Ana Morodan, mesaj pentru public cu ocazia alegerilor din 2024! Vedeta care a condus sub influența alcoolului vrea o schimbare în societate.
09.06.2024 | 18:51
Ce a postat Ana Morodan Contesa digitala prinsa beata la volan in ziua alegerilor din 2024 Neo datoram noua
Mesajul transmis de Ana Mordan în ziua alegerilor din 2024. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan, influencerița care în 2023 a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a medicamentelor cu efecte psihoactive, își dorește o schimbare în societate. „Contesa digitală” îndeamnă oamenii să iasă la vot.

Ana Morodan cheamă oamenii la alegerile din 2024

Anul 2023 a fost unul dintre cei mai grei pentru Ana Morodan. Influencerița care s-a autointitulat „contesa digitală” a provocat un accident rutier în Capitală. Dacă inițial s-a spus că a condus beată și drogată, ulterior s-au dovedit a fi veridice doar informațiile conform cărora consumase alcool.

ADVERTISEMENT

Cât despre droguri, acestea erau medicamente cu efecte psihoactive, recomandate de medic, dar de care vedeta, cel mai probabil, a abuzat. A urmat o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor.

A fost internată, de bunăvoie, într-un centru de reabilitare, apoi a plecat în vacanță. Și s-a întors cu forțe proaspete. A înființat proiectul VirtuWell, o inițiativă non-profit, cu ajutorul căreia vrea să le deschidă ochii tinerilor și să-i facă să vadă diferența dintre online și realitate.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, deși acțiunile sale din trecut nu au fost chiar demne de un influencer, Ana Morodan vrea să vadă schimbări reale în societate. Iar pe 9 iunie 2024, în ziua în care în România au loc alegeri locale și europarlamentare, a transmis un mesaj important.

„Lumea virtuală trebuie să fie cât mai aproape de lumea reală”

Ana Morodan își dorește ca realitatea să fie cel puțin la fel de frumoasă precum imaginea prezentată în mediul online, în toate domeniile. De aceea, și-a îndemnat publicul să iasă la vot.

ADVERTISEMENT

Influencerița nu vrea ca alegerile din 2024 să treacă fără ca românii să-și exercite drepturile. „Dincolo de conținut glossy și mișto, de likeuri și campanii, de lucruri cu prea puțin sens în ‘cursa lungă’, în spatele clickbaiturilor și a campaniilor de marketing, undeva, cumva, trebuie să ne găsim și grijă de a gândi macro: la noi, la alții, la ce se întâmplă mai departe ‘de curtea noastră’.

Să mergem la vot! ASTĂZI! Lumea virtuală trebuie să fie cât mai aproape de lumea reală! Ne-o datorăm nouă! Și tuturor celor care se uită cu admirație la noi! Doar Împreună putem crea lumi mai bune, mai clare, mai oneste! Viața Reală se construiește prin acțiuni în lumea Reală! Astăzi Votăm!”, este mesajul transmis de Ana Morodan duminică, 9 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan, despre cea mai neagră perioadă din viața sa

Recent, în podcastul Badassmom al Giuliei, Ana Morodan a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața sa. După multă agitație, a reușit să se liniștească și să se concentreze doar pe aspectele importante și pozitive ale vieții.

„Sunt într-o perioadă senină a vieții mele. N-aș spune că sunt într-o perioadă de nu mai pot de extazul fericirii. Pentru că trebuie să muncesc și eu. Subit și instantaneu, după acești 10 ani, îmi cer scuze că 10 ani am zis că trebuie să muncim pe rupte. Nu mai vreau să fac din muncă o virtute. Am fost o nemernică nebună. Iertați-mă!

Ați văzut ce s-a întâmplat când cineva face din prea multă muncă o virtute. Sunt într-o perioadă foarte liniștită. Sunt într-un loc bun din viața mea. Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici. Nu a fost ușor. A fost un drum lung de trei ani și ceva de multe momente foarte, foarte grele”, a povestit Ana Morodan.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”