Life

Ce a postat Bianca Comănici după ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat o nouă piesă. “E omul pe care l-am…”

01.10.2020 | 19:50
Ce a postat Bianca Comanici dupa ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat o noua piesa E omul pe care lam
Ce a postat Bianca Comănici după ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat o nouă piesă. Reacția brunetei: "Sunt tristă" Sursa foto: instagram.com
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Livian Pop de la “Puterea Dragostei” a lansat o nouă melodie, pe care fanii au interpretat-o ca un atac subtil la adresa fostei sale iubite, Bianca Comănici.

Potrivit wowbiz.ro, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii ar fi reacționat la mesajul transmis de piesă printr-o postare pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Reacția ei i-a surprins pe fani, care nu se așteptau la asemenea cuvinte. Se pare că bruneta chiar și-a îndemnat fanii să asculte noua melodie a fostului iubit, chiar înainte de lansare.

Ce a postat Bianca Comănici după ce Livian a lansat o nouă piesă

Bianca Comănici a interpretat mesajul piesei ca un semnal de alarmă că fostul ei iubit suferă. Astfel, reacția ei din mediul online i-a surprins pe urmăritori.

ADVERTISEMENT

“Privindu-l pe el în ochi, veți vedea ca exista tristețe în suflet. Sunt tristă. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioada a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt.

Vreau să-l ajutam, pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele. Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere (…) Iar legat de mine, sunt foarte bine!”, a scris bruneta în secțiunea de story a contului de Instagram.

ADVERTISEMENT

În ziua în care Livian Pop a lansat piesa intitulată “Caracter pervers”, Bianca a postat un mesaj care i-a șocat pe fani. Aceasta a distribuit piesa lui Robert, “Uită-te-n oglindă”, partenerul prietenei ei, Marinela.

Fanii intuiesc că postarea Biancăi este un mesaj subtil adresat lui Livian și piesei sale. Iată postarea care a stârnit curiozitatea susținătorilor. Vezi aici postarea care a creat vâlvă în mediul online.

ADVERTISEMENT

În plus, un fan a întrebat-o pe Bianca Comănici dacă mesajul în care îl susține pe Livian cu noua lui lansare a fost unul postat din cauza fricii. Bruneta și-a lămurit fanul și a spus că nu ar face un asemenea lucru de frică, pentru că e știe cine e.

Livian Pop și-a dorit încă din copilărie să devină cântăreț și iată că și-a urmat acest vis. Acesta a vorbit despre dorința de a se lansa în muzică și despre motivul care a stat la baza acestei alegeri.

“Aici nu e vorba de bani, ci mai mult e vorba de visul meu de când eram mai mic. Mă uitam așa la video-uri și îi vedeam pe Eminem, Beyonce, ei erau în vogă, erau Alex Velea și Connect-R cu melodia aia, dragostea dispare (…) mă vedeam și eu acolo.

Când cântam, închideam ochii și vedeam cum cântă lumea după mine, e ceva ce îmi doresc de când sunt mic”, a declarat Livian pentru sursa menționată.

Conștient că nu are timbrul vocal necesar pentru a aborda alte genuri de muzică, dar că îi place să cânte rap, chiar dacă nu are o voce de invidiat.

“Știu că nu am timbru vocal, că nu pot să mă bag pe orice gen de muzică, manele sau altceva, că nu am vocea necesară.

Eu sunt un tip rațional și mă ascult, chiar dacă sunt foarte narcisist și am ideea aia că orice pun pe mine îmi stă bine, cu orice freză îmi stă bine, cu barbă scurtă, lungă, îmi stă bine, la chestia asta cu vocea sunt foarte rațional. Într-adevăr nu am voce, dar pe rap îmi place cum o dau”, a mai adăugat acesta.

ADVERTISEMENT