Fotbal intern

Ce a postat Claudiu Niculescu înainte să fie numit antrenor principal la Dinamo! FANATIK.RO, confirmat

23.09.2018 | 19:01
Ce a postat Claudiu Niculescu inainte sa fie numit antrenor principal la Dinamo FANATIKRO confirmat
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a fost confirmat din nou și Claudiu Niculescu va fi numit antrenor principal la Dinamo în cel mai scurt timp posibil. Până să ajungă pe banca tehnică a câinilor, tehnicianul a avut o postare interesantă pe o rețea de socializare. Niculescu le-a readus aminte fanilor de momentele de grație petrecute în tricoul echipei din Ștefan cel Mare. A publicat o fotografie cu el salutând publicul imediat după marcarea unui gol pentru Dinamo.

Claudiu Niculescu a fost preferat de Ionuț Negoiță după ce acesta l-a îndepărtat pe Florin Bratu de la echipă. Au existat însă mai multe variante pentru postul de antrenor al câinilor. Astfel, Dan Alexa a fost impus de impresarul Anamaria Prodan. Și el fost jucător al dinamoviștilor, Alexa n-a avut însă sprijinul galeriei care de-a lungul timpului a intrat în mai multe conflicte cu actualul tehnician al celor de la Dunărea Călărași. Mai mult de atât, contractul cu nou promovata era unul greu de rupt de către Alexa

ADVERTISEMENT
Ce a postat Claudiu Niculescu înainte să fie numit antrenor principal la Dinamo! FANATIK.RO a fost din nou confirmat
Claudiu Niculescu a postt pe o rețea de socializare o fotografie cu el în echipamentul dinamoviștilor

Ce a postat Claudiu Niculescu înainte să fie numit antrenor principal la Dinamo!

Apoi, a apărut varianta Edi Iordănescu, dar și aceasta a căzut destul de repede. Antrenorul a stat de vorbă cu șefii câinilor, însă nu a rămas deloc impresionat de proiectul pe care i l-au propus aceștia. Și trecutul legat de marea rivală a dinamoviștilor avea să atârne destul de greu în decizia negativă pe care a transmis-o Iordănescu conducerii din Ștefan cel Mare. Pe lista lui Negoiță a fost și antrenorul Politehnicii Iași. Flavius Stoican a redresat din mers situația moldovenilor, dar nu a vrut să audă de o eventuală plecare în acest moment.

Claudiu Niculescu a bătut palma după îndelungi negocieri. Ultima oară, acesta a antrenat-o pe FC Voluntari, în sezonul 2017 – 2018. În rest, pe cv-ul fostului atacant sunt cu precădere echipe din eșaloanele inferioare. Niculescu și-a început cariera de antrenor la Universitatea Cluj, după care a mai trecut pe la Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și Dacia Mioveni.

ADVERTISEMENT

98 de goluri a marcat Claudiu Niculescu pentru Dinamo