ADVERTISEMENT
Life

Ce a postat fosta iubită a Roxanei Vancea, înainte să se fi sinucis. Prietenii ei nu îşi revin din şoc

Autor: Bogdan Solomon | 27.07.2020 | 20:57
Ce a postat fosta iubită a Roxanei Vancea, înainte să se fi sinucis. Prietenii ei nu îşi revin din şoc
Fosta iubită a Roxanei Vancea s-ar fi sinucis. Sursa foto: Instagram

Vestea trecerii în neființă a tinerei cunoscute drept fosta iubită a Roxanei Vancea a căzut ca un trăsnet peste toți cei care au iubit-o și apreciat-o. Nici acum, când au trecut câteva ore bune de la tragedie, oamenii nu își pot reveni din șoc.

ADVERTISEMENT

Frumoasa antrenoare de fitness se stabilise de curând în Spania și era gata să se căsătorească cu bărbatul care i-a cucerit inima. Nici măcar el nu și-a dat seama că aceasta purta în suflet o durere imensă și ajunsese în pragul depresiei.

Nimeni nu știe cu exactitate motivul sau motivele pentru care a ales să-și pună capăt zilelor. Înmărmuriți de durere, prietenii citesc ultimul mesaj publicat pe rețelele de socializare și se simt neputincioși. Ar vrea să o întrebe un singur lucru: de ce?

ADVERTISEMENT

Fotografia postată de fosta iubită a Roxanei Vancea înainte să se fi sinucis. Prietenii sunt în stare de șoc

În urmă cu două zile, frumoasa brunetă cu ochi albaștri a postat pe rețelele de socializare ultima fotografie înainte să comită gestul necugetat. Nimic nu părea să anunțe tragedia ce avea să se petreacă. Acum, în loc de complimentele cu care era obișnuită, în comentarii curg mesajele de condoleanțe.

Aceasta este ultima fotografie postată de Elena, fosta iubită a Roxanei Vancea, înainte să se sinucidă. Sursa foto: Instagram
Aceasta este ultima fotografie postată de Elena, fosta iubită a Roxanei Vancea, înainte să se sinucidă. Sursa foto: Instagram

Odihnește-te în pace, Elena. Dumnezeu să te ierte”,Condoleanțe. O să ne lipsești. O pierdere atât de mare…”, sau „Sunt șocat, nu-mi vine să cred. Am și vorbit în privat cu ea de câteva ori, un om minunat. Dumnezeu să o odihnească în pace”, sunt doar câteva dintre ele.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant al celui mai bun prieten

Prefer să îmi amintesc de tine așa. Fericită și plină de viată. RIP. Prea devreme”, a scris prietenul său cel mai bun pe contul personal de Instagram.

Elena era cunoscută în lumea showbiz-ului drept una dintre cele mai frumoase antrenoare de fitness și fosta iubită a Roxanei Vancea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, aceasta a frânt inimile tuturor admiratorilor când a anunțat că este bisexuală. Ba chiar nu se sfia să afirme cu sinceritate că se simte extrem de atrasă de Elena și își dorește ca cele două să formeze un cuplu.

Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante E iubita mea“, spunea mai mereu bruneta când era întrebată dacă iubeşte şi este iubită la rândul ei. Între timp, s-a căsătorit, a devenit mama unui băiețel, iar relația a rămas doar o amintire.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!