Life

Ce a postat Irina, fiica Monicăi Gabor, pe Instagram. Detaliul observat de fani: „Mă bucur că ești în viață”

Irina, fiica Monicăi Gabor, a postat pe Instagram o imagine care le-a atras atenția fanilor. Iată ce detaliu au observat internauții.
31.07.2021 | 17:25
Ce a postat Irina fiica Monicai Gabor pe Instagram Detaliul observat de fani Ma bucur ca esti in viata
Ce a postat Irina, fiica Monicăi Gabor, pe Instagram. Detaliul observat de fani: „Mă bucur că ești în viață” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a postat o fotografie pe contul de Instagram, după luni întregi de absență. Fanii au observat un detaliu atunci când au văzut imaginea.

Ultima postare a adolescentei a lăsat loc de interpretări. Mama ei a fost plecată în Dubai, la Ramona Gabor, sora ei. În plus, Monica s-ar fi despărțit de Mr. Pink, concluzie trasă după ce vedeta a șters toate pozele cu el.

ADVERTISEMENT

Ce a postat Irina, fiica Monicăi Gabor, pe Instagram. Detaliul observat de fani: „Mă bucur că ești în viață”

Irina, fiica Monicăi Gabor, a revenit în mediul online, după mai multe luni de absență. Mama ei s-a distrat în Dubai alături de Ramona Gabor, însă nu a confirmat și nici nu a oferit detalii legate de despărțirea de Mr. Pink.

Imaginea postată de fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu le-a dat de gândit fanilor. Mulți au remarcat că adolescenta de 14 ani este schimbată, dar și ușor abătută. Iată câteva dintre comentariile internauților:

ADVERTISEMENT

„Încerc să-mi dau seama dacă s-a schimbat…”; „Trăiești…”; „Ești vie?”; „Ce mă bucur că ești în viață”; „Mi-ai lipsit”; „Irina, te-ai întors!”; „Ești wow efectiv”; „Ce ai făcut atâta timp?”; „Ne-ai lipsit enorm”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Irina, fiica Monicăi Gabor, a postat recent pe Instagram
Irina, fiica Monicăi Gabor, a postat recent pe Instagram. Sursa foto: Instagram

S-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink?

De puțin timp, Monica Gabor a șters toate pozele în care apare alături de iubitul ei, Mr. Pink, și de fiul acestuia. Deși se zvonește că cei doi au rupt relația pe care o aveau de zece ani, fosta lui Irinel Columbeanu nu a confirmat nimic.

ADVERTISEMENT

Plecarea ei în Dubai, acolo unde locuiește Ramona Gabor, sora ei, le-a dat internauților de gândit. În plus, vedeta are mai multă activitate pe rețelele sociale, comparativ cu postările de dinainte.

Vedeta nu a părut deloc afectată de despărțirea de Mr. Pink, dacă aceasta a avut, într-adevăr, loc. Din contră, șatena s-a afișat pe Instagram în ipostaze incendiare, aflată alături de sora ei în Dubai, unde se distrează pe cinste.

ADVERTISEMENT

Nici Irinel Columbeanu nu a oferit detalii clare privind despărțirea fostei soții de afaceristul chinez. Fostul milionar n euro a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu știe nimic legat de ce se întâmplă între cei doi.

„Nu știu ce să zic. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă e adevărat. Vă dați seama că nu am de unde să știu că sunt zeci de mii de kilometri distanță”, a declarat Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT