Life

Ce a postat iubita lui Armin Nicoară după ce acesta a fost surprins sărutând-o pe Georgiana Lobonț pe picior

Prima reacție a iubitei lui Armin Nicoară după ce aceasta a fost surprins sărutând-o pe Georgiana Lobonț pe picior.
07.08.2021 | 17:31
Ce a postat iubita lui Armin Nicoara dupa ce acesta a fost surprins sarutando pe Georgiana Lobont pe picior
Ce a postat iubita lui Armin Nicoară după ce acesta a fost surprins sărutând-o pe Georgiana Lobonț pe picior. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video și Facebook
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au fost surprinși în niște ipostaze extrem de tandre, iar acum a venit și prima reacție din partea iubitei artistului.

Ce a postat iubita lui Armin Nicoară după ipostazele tandre în care a fost surprins cu Georgiana Lobonț

Cei doi cântăreți s-au împăcat și au decis să celebreze acest eveniment cu o nouă piesă pe care au lansat-o în colaborare.

ADVERTISEMENT

Totuși, unii au considerat că aceștia au fost poate prea apropiați în videoclipul piesei lor.

La un moment dat, Armin Nicoară chiar îi sărută piciorul colegei sale de breaslă. După acest eveniment, a venit și o reacție din partea iubitei artistului, cea care urmează să îi devină și soție în curând.

Se pare că aceasta nu a fost deloc deranjată de gestul făcut de iubitul său, după cum reiese din postarea făcută pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican nu a avut nimic rău de spus, ci doar îi încurajează pe cei doi artiști și își îndeamnă fanii să asculte cea mai nouă piesă a viitorului său soț alături de Georgiana Lobonț.

Ce a postat iubita lui Armin Nicoară
Ce a postat iubita lui Armin Nicoară

De ce s-au certat Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, de fapt. Nu e vorba de bani

Motivul pentru care s-ar fi certat cei doi prieteni ar fi fost banii. Totuși, acest lucru a fost negat de Georgiana Lobonț, care a spus că certurile sunt ceva firesc între oameni, la fel cum sunt și împăcările.

ADVERTISEMENT

”N-are nicio legătură cu banii, noi ne-am mai certat dintr-un anumit motiv, pe acela îl știm numai noi doi, îl știu și cei apropiați nouă, ne-am certat că e omenesc, se mai ceartă oamenii.

Eu nu m-am dus pe ideile lui, el nu s-a dus pe ideile mele. O să ne certăm în continuare, o să ne împăcăm în continuare, este normal, adică fiecare om face asta”, a spus atunci Georgiana Lobonț la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Armin Nicoară îi făcea reproșuri cântăreței cu privire la bani și spunea că l-a folosit să facă piese, iar apoi a plecat cu banii, în timp ce el nu a primit nimic în urma colaborărilor dintre ei.

„Eu am avut frăție cu voi, nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să împărțim totul, nu după ce v-ați văzut cu banii să zici că n-ai nevoie să faci melodii cu noi” a spus artistul.

ADVERTISEMENT