Life

Ce a postat Mario Fresh, după ce a apărut imaginea în care se sărută cu Mira. Fanii au reacționat imediat

Mario Fresh și cântăreața Mira apar într-o ipostază tandră, motiv pentru care fanii au început să se întrebe ce se întâmplă în realitate între cei doi artiști.
15.11.2021 | 16:02
Ce a postat Mario Fresh dupa ce a aparut imaginea in care se saruta cu Mira Fanii au reactionat imediat
Mario Fresh, prima reacție legat de presupusa relație cu Mira. Ce a distribuit artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima care a dat de înțeles că formează un cuplu este fosta concurentă de la Vocea României. Ulterior, iubitul Alexiei Eram a postat o imagine care amplifică lucrurile.

Cântărețul în vârstă de 22 de ani a distribuit o poză neagră care este însoțită de o inimă portocalie, la fel ca cea distribuită de Mira pe social media.

ADVERTISEMENT

Fotografia în care Mario Fresh se sărută cu frumoasa vedetă, cât și reacția acestuia i-au făcut pe fani să reacționeze, asta pentru că artistul are o relație cu Alexia Eram.

Mario Fresh, prima reacție legat de presupusa relație cu Mira. Ce a distribuit artistul

Mario Fresh a fost taxat extrem de dur legat de sărutul cu Mira, internauții fiind de părere că artistul traversează o nouă despărțire de fiica știristei Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Relația de dragoste dintre cântăreț și Alexia Eram durează deja de câțiva ani, planurile lor de viitor înclinând spre o nuntă și chiar copii, de aici și reacția fanilor.

„Ce fain să îți bagi picioarele în sufletul unui om cu o simplă poză pe instagram stories, no?”, „Iar te-ai despărțit de Alexia…”.

ADVERTISEMENT

„Se vede și tatuajul de pe gât, culmea e că acum e cu Alexia la munte”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe rețelele de socializare.

Artistul și Alexia Eram au fost subiectul despărțirii de foarte multe ori, zvonurile că nu mai formează un cuplu nefiind apărute pentru prima oară.

ADVERTISEMENT
Imaginile postate de Alexia Eram și Mario Fresh
Imaginile postate de Alexia Eram și Mario Fresh. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mario Fresh și Mira, sărut pentru promovarea unui videoclip?

Mario Fresh nu a șters niciuna dintre pozele în care apare alături de influencerița în vârstă de 21 de ani și nici nu a dat vreo declarație despre despărțire.

„Au filmat un videoclip împreună. E doar de promovare. Scandalul vinde, oameni buni” este un alt mesaj venit din partea celor care îi urmăresc în social media.

Cel mai probabil povestea de dragoste dintre fostul protejat al lui Alex Velea și fiica prezentatoarei Andreea Esca decurge în continuare normal, imaginea cu sărutul promovând un videoclip.

ADVERTISEMENT