News

Ce a postat Mircea Badea la primele ore ale dimineții despre vot. Antenistul nu s-a putut abține! VIDEO

26.05.2019 | 12:51
Ce a postat Mircea Badea la primele ore ale diminetii despre vot Antenistul nu sa putut abtine VIDEO

Mircea Badea revine cu un atac la președintele Klaus Iohannis! Jurnalistul a postat pe pagina sa de Facebook un video preluat, de fapt, de la Liviu Pleșoianu în care Klaus Iohannis vorbea despre președintele Traian Băsescu și îi dădea atunci sfaturi despre cum nu ar trebui să se implice în campania electorală.

Mircea Badea, atac la Klaus Iohannis

”FRAGMENT VIDEO DEVASTATOR pentru Iohannis! Iohannis se descria PERFECT pe el însuși atunci când îl descria pe Băsescu:

“Nu cred că e treaba Președintelui încă în funcție să dea ajutor unor candidați! Ar trebui să-și vadă liniștit de TREABA DE PREȘEDINTE, fiindcă are destulă treabă! ȘI SĂ LASE CANDIDAȚII ȘI CAMPANIA ELECTORALĂ!”

FRAGMENT VIDEO DEVASTATOR pentru Iohannis!

FRAGMENT VIDEO DEVASTATOR pentru Iohannis! Iohannis se descria PERFECT pe el însuși atunci când îl descria pe Băsescu:"Nu cred că e treaba Președintelui încă în funcție să dea ajutor unor candidați! Ar trebui să-și vadă liniștit de TREABA DE PREȘEDINTE, fiindcă are destulă treabă! ȘI SĂ LASE CANDIDAȚII ȘI CAMPANIA ELECTORALĂ!""Păi a plecat vreodată din politică? A fost vreodată acel Președinte obiectiv, independent și deasupra intereselor de partid? NICIODATĂ! Tot timpul a fost PĂRTINITOR! Tot timpul a ținut partea partidului său!"

Gepostet von Liviu Plesoianu am Samstag, 25. Mai 2019

Iohannis spunea că președintele în exercițiu trebuie să-și vadă de treabă, nu să susțină candidați

“Păi a plecat vreodată din politică? A fost vreodată acel Președinte obiectiv, independent și deasupra intereselor de partid? NICIODATĂ! Tot timpul a fost PĂRTINITOR! Tot timpul a ținut partea partidului său!”, este mesajul care este alăturat video-ului în care apare președintele Klaus Iohannis. 

În acest videoclip apare primarul Klaus Iohannis care îl ataca pe președintele Traiab Băsescu pentru implicarea lui în campania electorală, ca mai apoi să apară președintele Klaus Iohannis, care susține echipa liberală pentru alegerile europarlamentare, chiar de pe scena Partidului Național Liberal.

”Un om cu orgoliu mare și suflet mic!”, ”Cita ipocrizie are omul asta”, ”Nu știe ce vorbește. Mai vrea voturi? Om de nimic”, ”La Iohannis teoria ca teoria, practica il omoara”, ”Un om duplicitar. Ce e tragic,e că foarte mulți chiar dacă le arăți cu subiect si predicat,o țin pe-a lor si-atât!”.

”Tocmai, asta i stilul lor! Vorbesc de altii si ei sunt si mai si!”, ”Pricepe greu si uita repede”. ”Pai cand e vorba de Rares Bogdan, uiti dracului de atributiile Presedintelui, doar, doar ridici cota PNL, si iti mai faci si tu campanie pt prezidentiale”. Acestea sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Mircea Badea pe pagina sa.