Life

Ce a postat noua iubită a lui Gerard Pique. Mulți au spus că e o ironie la adresa Shakirei: „Ce tupeistă”

Ce a postat noua iubită a lui Gerard Pique pe rețelele de socializare. Mulți au spus că este o ironie la adresa Shakirei. Iată ce gest a făcut aceasta după ce fotbalistul s-a afișat cu ea în public!
24.08.2022 | 22:29
Ce a postat noua iubita a lui Gerard Pique Multi au spus ca e o ironie la adresa Shakirei Ce tupeista
Ce a postat noua iubită a lui Gerard Pique. Așa a atacat-o pe Shakira. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Revista Hola Spania
ADVERTISEMENT

Noua iubită a lui Gerard Pique a făcut o postare pe rețelele de socializare despre care fanii au spus că este o ironie la adresa Shakirei, femeia de care fotbalistul a divorțat.

Ce a postat noua iubită a lui Gerard Pique. Așa a atacat-o pe Shakira

Noua iubita a lui Gerard Pique a făcut o postare în care o atacă pe fosta soție a fotbalistului, cântăreața Shakira. Aceasta ar fi dansat chiar pe o melodie lansată de artista columbiană.

ADVERTISEMENT

Mai precis, este vorba despre cântecul Te felicito, ultimul lansat de Shakira, despre care s-a spus că este despre relația ei cu Pique.

Tânăra de 23 de ani care este studentă, numită Clara Chia Marti, a fost aspru criticată pentru alegerea sa muzicală, iar unii au spus că nu ar fi trebuit să facă un gest atât de josnic încât să posteze o melodie a fostei soții a celui cu care se iubește ea acum.

ADVERTISEMENT

„Îndrăznește să pună piesa Shakirei, ce tupeistă”, a scris cineva.

„Ce provocare, cât de jos să decazi încât să postezi acea melodie. Să arăți așa la vârsta ta e normal. La vârsta Shakirei și după doi copii să vedem unde vei fi, dragă”, a mai spus un fan.

Shakira, devastată după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită

Gerard Pique și noua lui iubită s-au afișat în public la un concert, lucru care a afectat-o extrem de tare pe cântăreața Shakira, fiind devastată după ce i-a văzut pe cei doi împreună.

ADVERTISEMENT

”S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră.

Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin, conform Music Mondial.

ADVERTISEMENT

Cei doi au apărut din nou în public miercuri, la o nuntă, unde Gerard Pique a venit alături de noua cucerire.

ADVERTISEMENT